Φορητά φωτιστικά

Στην κατηγορία φωτιστικά To Go θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα φορητών φωτιστικών με ενσωματωμένες μπαταρίες. Το ασύρματο φωτιστικό είναι ιδιοφυές για χώρους που χρειάζονται ένα ζεστό φως αλλά δεν βρίσκονται κοντά σε πρίζα. Τα ασύρματα φωτιστικά είναι επίσης ιδανικά για ανάγνωση ή για τη δημιουργία της τέλειας ατμόσφαιρας σε μια ζεστή γωνιά.

Παρακάτω θα βρείτε μια επιλογή από φορητά φωτιστικά σώματα για ενήλικες και παιδιά. Ανεξάρτητα από το αν χρειάζεστε άνετο ασύρματο φωτισμό για το τραπέζι της τραπεζαρίας σας ή για να φωτίζετε το δρόμο όταν οι μικροί παίζουν και φτιάχνουν οχυρά από κουβέρτες, υπάρχει ένα φωτιστικό που ταιριάζει ακριβώς στις ανάγκες σας. Πολλά από τα ασύρματα φωτιστικά είναι κατάλληλα ακόμη και για εξωτερική χρήση, ώστε να μπορείτε να τα πάρετε μαζί σας στην παραλία, στη βεράντα ή σε ένα πικνίκ. Φροντίστε να βρείτε ένα φωτιστικό που κάνει αυτό που χρειάζεστε. Τα περισσότερα φωτιστικά To Go φορτίζονται εύκολα μέσω USB και παρέχουν φως για τουλάχιστον τέσσερις ώρες.
Lion First Light - Mr. Maria
Σε απόθεμα τώρα
Miffy First Light New - Mr. Maria
Σε απόθεμα τώρα
Panthella 250 Portable Table Lamp Opal - Louis Poulsen
RRP EUR 533.00
Σε απόθεμα τώρα
Εμφάνιση 36 από 749 προϊόντα
Μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας με το @lampemesteren
Εμπνευστείτε και αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί, από το ένα μοναδικό σπίτι στο άλλο. Κάντε tag τις φωτογραφίες σας με #yesLampemesteren και μπορεί να δείτε το σπίτι σας εδώ!