Snowdrop

Εμπνευσμένη από το σχήμα της χιονόρροιας, η σχεδιαστική ομάδα Harrit-Sørensen και Samson δημιούργησε τη συλλογή Snowdrop. Τα κλασικά πλισέ αμπαζούρ που διπλώνονται με το χέρι έχουν λάβει μια σύγχρονη εκδοχή με τη μορφή ενός μινιμαλιστικού και σχεδόν κυλινδρικού σχήματος.

Η απλή αλλά λειτουργική έκφραση ταιριάζει απόλυτα στα σύγχρονα σπίτια, όπου το κρεμαστό φωτιστικό Snowdrop, το επίτοιχο φωτιστικό, το επιτραπέζιο φωτιστικό ή το επιδαπέδιο φωτιστικό συμβάλλει σε ένα άνετο φως. Χρησιμοποιώντας το φωτιστικό δαπέδου και το επιτραπέζιο φωτιστικό, μπορείτε να ελέγχετε πού θέλετε να πηγαίνει το φως - ένα ισχυρό ελατήριο στη βάση του φωτιστικού σας επιτρέπει να γέρνετε τη βάση προς όποια κατεύθυνση θέλετε. Αυτό τα καθιστά τα απόλυτα φωτιστικά σώματα βάσης και τραπεζιού, χάρη στην απρόσκοπτη προσαρμογή τους σε ένα πρακτικό φως ανάγνωσης ή εργασίας.
Snowdrop 120L Pendant Paper - Le Klint
Αναμένεται σε: 3 - 5 ημέρες
Snowdrop 120XL Pendant Paper - Le Klint
Αναμένεται σε: 3 - 5 ημέρες
Snowdrop 120XS Pendant Paper - Le Klint
Αναμένεται σε: 3 - 5 ημέρες
Snowdrop 320 Table Lamp Paper - Le Klint
Αναμένεται σε: 3 - 5 ημέρες
Εμφάνιση 11 από 11 προϊόντα
Μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας με το @lampemesteren
Εμπνευστείτε και αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί, από το ένα μοναδικό σπίτι στο άλλο. Κάντε tag τις φωτογραφίες σας με #yesLampemesteren και μπορεί να δείτε το σπίτι σας εδώ!