Φωτιστικό αρχιτέκτονα

Στη Lampemesteren, θα βρείτε μια ευρεία γκάμα ευέλικτων και πρακτικών φωτιστικών σωμάτων. Το αρχιτεκτονικό φωτιστικό είναι μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές στον πρακτικό φωτισμό και γι' αυτό υπάρχουν αμέτρητες εκδόσεις. Κάθε φωτιστικό παρέχει ευελιξία με τη μορφή ενός εύκαμπτου βραχίονα, σε συνδυασμό με ένα συγκεντρωμένο φως εργασίας και συχνά ένα σχέδιο που παραπέμπει στο στυλ ρετρό. Είτε το σπίτι σας χαρακτηρίζεται από κλασική είτε από μοντέρνα διακόσμηση, το φωτιστικό architect είναι βέβαιο ότι θα ταιριάξει.

Ένα από τα πιο δημοφιλή αρχιτεκτονικά φωτιστικά είναι η συλλογή Tolomeo της Artemides, η οποία περιλαμβάνει από επιτραπέζια φωτιστικά διαφόρων μεγεθών μέχρι φωτιστικά δαπέδου και τοίχου. Η συλλογή έχει κερδίσει διάφορα βραβεία από το 1987, οπότε και κυκλοφόρησε το πρώτο επιτραπέζιο φωτιστικό Tolomeo, και το φωτιστικό αυτό είναι διάσημο και δημοφιλές.

Η βρετανική μάρκα Anglepoise προσφέρει το αρχιτεκτονικό φωτιστικό σε εκδόσεις τοίχου, τραπεζιού, δαπέδου και οροφής, όλες με μοντέρνα πινελιά και βιομηχανική εμφάνιση. Σημειώστε την επανακυκλοφορία το 2014 του Anglepoise Type 75 σε εντυπωσιακούς χρωματικούς συνδυασμούς, που γεννήθηκε από τη συνεργασία με τον Βρετανό σχεδιαστή μόδας Paul Smith. Η τέλεια αντίθεση για τους ενώ τοίχους της σκανδιναβικής διακόσμησης ή ως παιδικό γραφείο ή νυχτερινό φως.
Εμφάνιση 36 από 164 προϊόντα
Μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας με το @lampemesteren
Εμπνευστείτε και αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί, από το ένα μοναδικό σπίτι στο άλλο. Κάντε tag τις φωτογραφίες σας με #yesLampemesteren και μπορεί να δείτε το σπίτι σας εδώ!