Καλώς ήρθατε στο Lampemesteren.gr
Στο Lampemesteren.gr έχουμε συγκεντρώσει τα πιο αποκλειστικά φωτιστικά από κορυφαίους σχεδιαστές και κατασκευαστές σε όλο τον κόσμο.
Εξυπηρέτηση πελατών
info@lampemesteren.gr+30 800 493 822 222
Λεπτομέρειες εξυπηρέτησης πελατών και ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα-Παρασκευή: 08:30-16:00 CET Σάββατο-Κυριακή: Κλειστά  Αυτήν τη στιγμή η υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών μπορεί να διεκπεραιώσει μόνο τα ερωτήματα που αποστέλλονται στα αγγλικά.
Πληροφορίες για την εταιρεία
Lampemesteren.gr Birkmosevej 18 DK-6950 Ringkøbing Δανία
Τράπεζα : HypoVereinsbank Niebüll Αριθµός λογαριασµού: 15 14 56 80 IBAN nr.: DE12200300000015145680 Κωδικός Swift/BIC: HYVEDEMM300 ΑΦΜ: DK24210081
Γνωρίστε την ομάδα μας
Η ομάδα Lampemesteren είναι πάντα έτοιμη να σας βοηθήσει.
Ποιότητα και σχεδιασμός
Εκτιμούμε την ποιότητα και τον σχεδιασμό και η συναρπαστική γκάμα των προϊόντων μας έχει επιλεγεί προσεκτικά. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε πάντα να βρείτε το φωτιστικό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας, όποιο κι αν είναι το στυλ σας - κλασικό, μοντέρνο ή πειραματικό. Θα βρείτε φωτιστικά που είναι διαχρονικά, που σας προκαλούν, σας εμπνέουν ή σας συγκινούν - φωτιστικά που μπορεί να σας συνοδεύουν για το υπόλοιπο της ζωής σας.
Μια εμπειρία
Πιστεύουμε ότι η αγορά ενός σχεδιαστικού φωτιστικού πρέπει να είναι μια εμπειρία, γι' αυτό και σας παρέχουμε πληροφορίες για την ιστορία των φωτιστικών μας και των σχεδιαστών τους. Θέλουμε να γνωρίζετε τόσο για το φωτιστικό όσο και για την ιστορία του, ώστε να αγοράσετε ένα μοναδικό αντικείμενο και όχι απλώς μια πηγή φωτός. Θα βρείτε επίσης λεπτομερείς περιγραφές και τεχνικές πληροφορίες για όλους τους φωτιστικούς μας λαμπτήρες, καθώς και πολλά στοιχεία για τους διάφορους σχεδιαστές και κατασκευαστές.
Γνωρίστε μας στα Social Media
Σας κρατάμε ενήμερους, με τις τελευταίες τάσεις και ειδήσεις στον τομέα του φωτισμού. Ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου έχετε επίσης την ευκαιρία να συμμετέχετε σε διαγωνισμούς και να παρακολουθείτε καλές προσφορές και προωθητικές ενέργειες. Εμπνευστείτε από ατμοσφαιρικές εικόνες, με φωτισμό για όλο το σπίτι
Διαβάστε περισσότερα εδώ
Παράδοση και δεξιοτεχνία
Η μητρική μας εταιρεία, η Wiese A/S, ιδρύθηκε το 1927 στο Ringkøbing της Δανίας, όπου έχουμε ακόμη και σήμερα τα κεντρικά μας γραφεία και τον εκθεσιακό μας χώρο. Αυτά τα χρόνια εμπειρίας σημαίνουν ότι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι πίσω από κάθε πώληση βρίσκεται ένας ειδικός στον φωτισμό.
Νέες αφίξεις
Είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε στους πελάτες μας τα νεότερα προϊόντα που διατίθενται οπουδήποτε, καθώς και νέα και έμπνευση από τον κόσμο του σχεδιασμένου φωτισμού. Ενημερώνουμε συνεχώς την περιοχή News του ιστότοπού μας, ώστε να μπορείτε να ενημερώνεστε κι εσείς.
Ψωνίστε όποτε θέλετε - ανέξοδα
Στο διαδικτυακό μας κατάστημα θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα σχεδιαστικών φωτιστικών σε εξαιρετικές τιμές - ένα διαδικτυακό κατάστημα που έχετε την ελευθερία να εξερευνήσετε από την άνεση του σπιτιού σας και στο οποίο μπορείτε να παραγγείλετε ένα φωτιστικό να σας παραδοθεί στην πόρτα σας.
Trustpilot
Δείτε πολλές θετικές εμπειρίες και κριτικές των πελατών μας στο Trustpilot.
Πολλά μέρη σε όλο τον κόσμο


ΠΆΝΩ ΑΠΌ 16.000 ΠΡΟΪΌΝΤΑ

26 ΧΏΡΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΈΝΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΑΚΟΎ ΤΌΠΟΥ .COM

ΠΆΝΩ ΑΠΌ 70 ΕΡΓΑΖΌΜΕΝΟΥΣ

ΠΆΝΩ ΑΠΌ 100 ΚΟΡΥΦΑΊΕΣ ΜΆΡΚΕΣ
Η Lampemesteren εξελίσσεται συνεχώς στην προσπάθειά μας να είμαστε ο ηγέτης της αγοράς στους σχεδιαστικούς φωτισμούς.. 
Οι βασικές αξίες του Lampemesteren.gr
  • Είμαστε επαγγελματίες και νοιαζόμαστε για την ποιότητα και την καλή εξυπηρέτηση
  • Είμαστε πελατοκεντρικοί και προσανατολισμένοι στο αποτέλεσμα
  • Είμαστε εξυπηρετικοί
  • Κάνουμε το βήμα παραπάνω για τους πελάτες μας
  • Είμαστε αφοσιωμένοι και κινητοποιημένοι
Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε μαζί μας αν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τους φωτιστικούς λαμπτήρες, τις πηγές φωτός, τον φωτισμό γενικά ή οτιδήποτε άλλο. Είμαστε εκεί για τους πελάτες μας πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την αγορά τους. Αυτήν τη στιγμή η υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών μπορεί να χειριστεί μόνο τα ερωτήματα που αποστέλλονται στα αγγλικά. Τηλεφωνικά: +30 800 493 822 222Με αλληλογραφία: info@lampemesteren.gr
Το Lampemesteren.gr νοιάζεται για το περιβάλλον! Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να επαναχρησιμοποιούμε το χαρτόνι και να αποφεύγουμε τα πλαστικά υλικά συσκευασίας όπου είναι δυνατόν. Όλο το χαρτόνι που παραλαμβάνουμε στην αποθήκη μας τεμαχίζεται και χρησιμοποιείται ως προστατευτικό γέμισμα στα πακέτα που αποστέλλουμε, γεγονός που διευκολύνει τους πελάτες μας να απορρίπτουν τις συσκευασίες με περιβαλλοντικά υπεύθυνο τρόπο.