Λαμπτήρες για ρυθμιζόμενα κρεβατια

Η επιλογή φωτιστικών σωμάτων για ένα ρυθμιζόμενο κρεβάτι δεν είναι πάντα εύκολη. Ρίξτε μια ματιά σε αυτή την κατηγορία όπου έχουμε βρει μερικά φωτιστικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως φωτιστικά για ρυθμιζόμενα κρεβάτια.

Πριν επιλέξετε ένα φωτιστικό, πρέπει να βγάλετε τη μεζούρα. Πρέπει να έχετε μετρήσει την απόσταση από τον τοίχο μέχρι το σημείο που θα κάθεστε όταν το κρεβάτι είναι υπερυψωμένο. Αυτό μπορεί να διαφέρει σημαντικά από μάρκα σε μάρκα. Επιπλέον, πρέπει να μετρήσετε το ύψος στο οποίο θα χρειαστείτε το φωτιστικό. Όταν κάθεστε όρθιοι, το φωτιστικό θα πρέπει να τοποθετηθεί σημαντικά ψηλότερα από ό,τι όταν είστε ξαπλωμένοι.

Όταν το κρεβάτι έχει στρωθεί και έχει κατεβεί τελείως, μπορεί να φαίνεται ότι το φωτιστικό βρίσκεται αρκετά ψηλά, γι' αυτό ίσως είναι καλή ιδέα να επιλέξετε ένα φωτιστικό που μπορεί να μετακινείται πάνω και κάτω, καθώς και ένα φωτιστικό που μπορεί να αιωρείται από τη μία πλευρά στην άλλη.

Άλλωστε, ένα ευέλικτο φωτιστικό θα βελτιώσει τις πιθανότητες να δημιουργήσετε τις καλύτερες συνθήκες ανάγνωσης και θα ελαχιστοποιήσει την πλευρική λάμψη, ώστε να μην επηρεαστεί πολύ ο διπλανός σας.
Baluna Φωτιστικό τοίχου Medium - Grupa
RRP EUR 507.00
Σε απόθεμα τώρα
Εμφάνιση 36 από 217 προϊόντα
Μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας με το @lampemesteren
Εμπνευστείτε και αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί, από το ένα μοναδικό σπίτι στο άλλο. Κάντε tag τις φωτογραφίες σας με #yesLampemesteren και μπορεί να δείτε το σπίτι σας εδώ!