Φωτιστικά για την είσοδο και το χωλ

Ο φωτισμός στην είσοδο του σπιτιού σας θα πρέπει να δημιουργεί ατμόσφαιρα, αλλά θα πρέπει να μπορείτε να βρείτε το παλτό και τα παπούτσια σας. Θα πρέπει να είναι ταυτόχρονα λειτουργικός και ατμοσφαιρικός.

Εδώ θα βρείτε μια επιλογή από φωτιστικά σώματα που θα φαίνονται υπέροχα στην είσοδο ή στο διάδρομό σας.

Όλα τα φωτιστικά μας παραδίδονται με λαμπτήρες.
Ranka LED Φωτιστικό οροφής Up/Down 13,9W Black - Arcchio
RRP EUR 187.00
Επιστροφή σε απόθεμα στις: 29-07-2024
Sky Αμπαζούρ Large - Watt & Veke
RRP EUR 87.00
Σε απόθεμα τώρα
Εμφάνιση 36 από 4848 προϊόντα

Φώτα χωλ εισόδου - δημιουργήστε μια φιλόξενη ατμόσφαιρα με το φωτισμό σας

Ο διάδρομος είναι το πρώτο δωμάτιο στο οποίο εισέρχονται οι επισκέπτες, οπότε είναι ζωτικής σημασίας να δημιουργήσετε ένα καλωσόρισμα που να είναι τόσο φιλόξενο όσο και λειτουργικό. Τα φώτα της είσοδο παίζουν καθοριστικό ρόλο σε αυτό, καθώς όχι μόνο προσθέτουν φως αλλά βοηθούν επίσης στη δημιουργία ατμόσφαιρας και στυλ. Μεταξύ των πιο δημοφιλών επιλογών είναι τα κρεμαστά φωτιστικά για διαδρόμους, τα οποία συνδυάζουν την αισθητική με τον πρακτικό φωτισμό.

Όταν επιλέγετε φώτα διαδρόμου, είναι σημαντικό να λαμβάνετε υπόψη το μέγεθος, τη διάταξη και το προσωπικό στυλ του χώρου. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα σε στενούς διαδρόμους, όπου ο χώρος μπορεί να είναι περιορισμένος. Τα φώτα για στενούς διαδρόμους πρέπει να είναι τόσο κομψά όσο και αποδοτικά για να βελτιστοποιήσουν το χώρο όσο το δυνατόν περισσότερο.

Τα κρεμαστά φωτιστικά για φωτισμό διαδρόμων είναι ιδανικά, καθώς μπορούν να κρέμονται από την οροφή και δεν καταλαμβάνουν πολύτιμο χώρο στο δάπεδο ή στον τοίχο. Ταυτόχρονα, παρέχουν αρκετό φως για να καλωσορίζουν τους επισκέπτες και να δημιουργούν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. Αυτά τα φωτιστικά διατίθενται σε διάφορα σχέδια και στυλ για να ταιριάζουν σε κάθε γούστο και στυλ εσωτερικής διακόσμησης.

Τα επίτοιχα φωτιστικά εισόδου αποτελούν επίσης μια δημοφιλή επιλογή, ειδικά σε μικρότερα δωμάτια όπου ο χώρος στην οροφή είναι περιορισμένος. Αυτά τα φώτα τοποθετούνται απευθείας στον τοίχο και μπορούν να προσφέρουν μια μαλακή και διάχυτη πηγή φωτός που δημιουργεί μια ζεστή ατμόσφαιρα στο δωμάτιο. Με μια πληθώρα σχεδίων και υλικών για να επιλέξετε, μπορείτε να βρείτε το τέλειο φως που ταιριάζει στον διάδρομο και τις προσωπικές σας προτιμήσεις.

Όταν εγκαθιστάτε φώτα διαδρόμου, είτε πρόκειται για κρεμαστά φώτα, είτε για φώτα τοίχου είτε για άλλους τύπους, είναι σημαντικό να λαμβάνετε υπόψη το ύψος της οροφής, τις αναλογίες του δωματίου και τις ανάγκες φωτισμού. Σχεδιάζοντας προσεκτικά και επιλέγοντας τα σωστά φώτα, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν χώρο που δεν είναι μόνο όμορφος, αλλά και λειτουργικός και φιλόξενος για κάθε επισκέπτη που περνάει την πόρτα.

Τελικά, η επιλογή των φώτων του διαδρόμου έχει να κάνει με τη δημιουργία ενός καλωσορίσματος που είναι τόσο όμορφο όσο και λειτουργικό. Με προσοχή και περίσκεψη, μπορείτε να βρείτε τα τέλεια φώτα που ταιριάζουν στον διάδρομό σας και να βοηθήσουν στη δημιουργία της κατάλληλης διάθεσης και ατμόσφαιρας στο δωμάτιο.
Μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας με το @lampemesteren
Εμπνευστείτε και αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί, από το ένα μοναδικό σπίτι στο άλλο. Κάντε tag τις φωτογραφίες σας με #yesLampemesteren και μπορεί να δείτε το σπίτι σας εδώ!