Γίνετε μέλος της κοινότητας Lampemesteren

#YESLAMPEMESTEREN
Σε όλους μας αρέσει να συλλέγουμε έμπνευση και να εξερευνούμε τα πανέμορφα σπίτια που δημοσιεύονται στο Instagram, το Pinterest και το Facebook. Είναι συναρπαστικό και προκαλεί σκέψη! Θα θέλαμε την άδεια να μοιραστούμε τις φωτογραφίες σας στον ιστότοπό μας, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στα ενημερωτικά μας δελτία - αναφέροντάς σας φυσικά τα εύσημαΑν θέλετε να μοιραστούμε τις φωτογραφίες σας, σημειώστε τις με το hashtag #yesLampemesteren. Είναι ένας εύκολος τρόπος να μας ειδοποιήσετε ότι μας δίνετε την άδεια να χρησιμοποιήσουμε τις εικόνες και ότι συμφωνείτε με τους ακόλουθους όρους:

  • Δίνετε στην Lampemesteren την άδεια να χρησιμοποιεί τις εικόνες με την ετικέτα #yesLampemesteren στον ιστότοπό μας, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στα ενημερωτικά δελτία. Η παρούσα συμφωνία είναι μη αποκλειστική και χωρίς δικαιώματα χρήσης.
  • Ζητήσαμε την άδειά σας για τη χρήση των εικόνων στο διαδικτυακό μας κατάστημα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτή η άδεια διασφαλίζει τις εικόνες σας
  • Ποτέ δεν θα διεκδικήσουμε την κυριότητα των εικόνων σας, αλλά θα τις χρησιμοποιήσουμε για σκοπούς μάρκετινγκ στα webshop Lampemesteren και στο κοινωνικό μας δίκτυο


Επί του παρόντος έχουμε webshops σε αυτές τις αγορές:


Δανία, Νορβηγία, Σουηδία, Φινλανδία, Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία, Κάτω Χώρες, Βέλγιο, Γαλλία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ιταλία, Τσεχική Δημοκρατία, Σλοβακία, Ρουμανία, Σλοβενία, Ελλάδα, Βουλγαρία, Λετονία, Λιθουανία και Ισπανία. Διαθέτουμε επίσης ένα αγγλόφωνο ηλεκτρονικό κατάστημα - Lampemesteren.com - για τον υπόλοιπο κόσμο.  


Είμαστε ενεργοί στα ακόλουθα κανάλια:
Facebook, Instagram, Pinterest, Youtube, Μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου


Η άδειά σας σημαίνει ότι διατηρείτε τα δικαιώματα των εικόνων σας και ότι τα άτομα που εμφανίζονται σε αυτές τις εικόνες έχουν αποδεχτεί ότι θα χρησιμοποιηθούν από τη Lampemesteren για διαδικτυακό μάρκετινγκ. Ταυτόχρονα, αποδέχεστε ότι η χρήση των εικόνων σας δεν παραβιάζει τα δικαιώματα τρίτων και δεν παραβιάζει τον νόμο.


Ανυπομονούμε να μοιραστούμε τις εικόνες σας και να εμπνεύσουμε τους οπαδούς μας
Με εκτίμηση, Lampemesteren

Έτσι θα φαίνεται


When you give us permission to use one of your images, it could appear on our homepage, an inspiration page, a product or category page, and son on – below you can see examples of how it could look.
Θα παραπέμπουμε πάντα στην εικόνα σας στο Instagram ή στο προφίλ σας, ώστε οι επισκέπτες μας να μπορούν επίσης να σας επισκεφθούν.