Τραπεζάκι σαλονιού Βιβλία

Τίποτα δεν συγκρίνεται με τη λειτουργικότητα, και ένα διακοσμητικό αντικείμενο που εξυπηρετεί έναν σκοπό εκτός από το να είναι όμορφο είναι πάντα μια εξαιρετική προσθήκη στο σπίτι σας. Αυτή είναι η τέλεια ευκαιρία για να αποκτήσετε ακριβώς αυτό!

Το Coffee Table Book είναι ένα βιβλίο που διακοσμεί το τραπεζάκι του καφέ σας ή ένα ράφι ή μια βιβλιοθήκη. Η παρακάτω επιλογή επικεντρώνεται στην εσωτερική διακόσμηση και τη μόδα και τα μικρά διακοσμητικά βιβλία είναι εξίσου συναρπαστικά για να τα διαβάσετε όσο και για να τα κοιτάξετε. Η ποιότητα εκτύπωσης είναι απίστευτη και τα βιβλία είναι εξίσου όμορφα στο εσωτερικό τους όσο και στο εξωτερικό τους. Βιβλία όπως το βιβλίο Chanel ή το βιβλίο Louis Vuitton επικεντρώνονται στην ιστορία των εμβληματικών εμπορικών σημάτων, ενώ το βιβλίο Kinfolk είναι γεμάτο έμπνευση για το σπίτι, τη δουλειά, το στυλ και τον πολιτισμό σας.
Versace Catwalk - New Mags
RRP EUR 82.00
Σε απόθεμα τώρα
The Home Upgrade - New Mags
RRP EUR 57.00
Σε απόθεμα τώρα
New Nordic Houses by Dominic Bradbury - New Mags
RRP EUR 57.00
Σε απόθεμα τώρα
Εμφάνιση 3 από 3 προϊόντα
Μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας με το @lampemesteren
Εμπνευστείτε και αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί, από το ένα μοναδικό σπίτι στο άλλο. Κάντε tag τις φωτογραφίες σας με #yesLampemesteren και μπορεί να δείτε το σπίτι σας εδώ!