Κατάσταση αποθέματος

Σε κάθε προϊόν στο ηλεκτρονικό κατάστημα Lampemesteren θα βλέπετε μια ένδειξη της κατάστασης του αποθέματος. Μπορείτε να τη βρείτε τόσο σε σελίδες με πλέγμα πολλαπλών προϊόντων (κάτω από την τιμή του προϊόντος) όσο και σε σελίδες περιγραφής μεμονωμένων προϊόντων (κάτω από την τιμή, δεξιά από την κύρια εικόνα του προϊόντος). Η κατάσταση αποθέματος θα υποδεικνύεται είτε με μια πράσινη είτε με μια κόκκινη κουκκίδα ακολουθούμενη από κείμενο.

Εδώ μπορείτε να δείτε πώς η κατάσταση του αποθέματος επηρεάζει την παράδοση της παραγγελίας σας:

Σε απόθεμα

Το προϊόν είναι σε απόθεμα και θα το στείλουμε το συντομότερο δυνατό.

Σε απόθεμα: 3-5 ημέρες (παράδειγμα)

Το προϊόν δεν είναι σε απόθεμα. Ωστόσο, από την παραγγελία, αναμένουμε να το έχουμε σε απόθεμα σε 3-5 εργάσιμες ημέρες (παράδειγμα). Παρακαλούμε να υπολογίσετε επιπλέον 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες για την παράδοση. Στην απίθανη περίπτωση που χρειαστεί περισσότερο χρόνο, θα σας ενημερώσουμε μέσω του συνδέσμου παραγγελίας σας Edison.

Σε απόθεμα: 15-12-2023 (παράδειγμα)

Σημαίνει ότι το προϊόν δεν είναι σε απόθεμα, αλλά ότι έχουμε λάβει ημερομηνία παράδοσης από τον προμηθευτή μας. Η 15-12-2023 είναι απλώς ένα παράδειγμα, αλλά η ημερομηνία συνήθως είναι μεταγενέστερη. Σε αυτή την περίπτωση, θα χρειαστούν επιπλέον 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες για να σας παραδοθεί το προϊόν. Στην απίθανη περίπτωση μεγαλύτερου χρόνου παράδοσης, θα σας ενημερώσουμε μέσω του συνδέσμου παραγγελίας σας Edison.

Δεν υπάρχει απόθεμα

Αυτό σημαίνει ότι το προϊόν δεν είναι σε απόθεμα και δεν γνωρίζουμε ακόμη πότε ο προμηθευτής μας θα είναι σε θέση να το παραδώσει. Μετά την πραγματοποίηση της παραγγελίας σας, θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατό, μέσω του συνδέσμου παραγγελίας Edison, για την αναμενόμενη ημερομηνία παράδοσης*.

Εάν το προϊόν που παραγγείλατε δεν υπάρχει σε απόθεμα και για κάποιο λόγο ο προμηθευτής μας δεν είναι σε θέση να τηρήσει την αναμενόμενη ημερομηνία παράδοσης, θα σας ενημερώνουμε καθώς εξελίσσεται η κατάσταση. Θα λαμβάνετε πάντα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όταν η παραγγελία σας αποστέλλεται και εισπράττουμε την πληρωμή.

Αυτοί οι χρόνοι παράδοσης είναι εκτιμήσεις που βασίζονται στις πληροφορίες που λαμβάνουμε από τους προμηθευτές μας.

Αποστέλλουμε την παραγγελία σας όταν όλα τα είδη βρίσκονται στην αποθήκη μας. Εάν προτιμάτε να χωρίσετε την παραγγελία σας σε πολλαπλές παραδόσεις λόγω διαφορετικών χρόνων παράδοσης από τους προμηθευτές, επικοινωνήστε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας.

Εργαζόμαστε σκληρά κάθε μέρα για να επεξεργαστούμε, να συσκευάσουμε και να στείλουμε την παραγγελία σας!

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με την κατάσταση των αποθεμάτων ενός προϊόντος ή με την ημερομηνία παράδοσης της παραγγελίας σας, μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε με την ομάδα μας Εξυπηρέτηση πελατών.

*Να θυμάστε ότι οι αναμενόμενοι χρόνοι παράδοσης αποτελούν μόνο μια κατευθυντήρια γραμμή και όχι εγγύηση.