Η κουζίνα

Στην κουζίνα είναι σημαντικό να υπάρχει σωστός λειτουργικός φωτισμός, φωτισμός που να είναι τόσο διακοσμητικός όσο και πρακτικός.

Για να δημιουργήσετε τις βέλτιστες συνθήκες εργασίας στον πάγκο της κουζίνας, είναι καλή ιδέα να χρησιμοποιείτε ματ φωτισμό για να αποφύγετε τις σκιές. Εξετάστε το ενδεχόμενο λαμπτήρων softlight ή ματ σποτ αλογόνου.

Για να αποφύγετε να δημιουργήσετε τη δική σας σκιά ενώ εργάζεστε, μετρήστε το πλάτος της επιφάνειας εργασίας και αφαιρέστε το ένα τρίτο. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον αριθμό, μετρούμενο από τον τοίχο, για να βρείτε το μεσαίο σημείο σας.

Πολλά μικρά φωτιστικά σώματα λειτουργούν καλύτερα από ένα μεγάλο. Κρεμάστε τα έτσι ώστε οι κώνοι φωτός να συναντιούνται στην επιφάνεια εργασίας για να επιτύχετε τον πιο ομοιόμορφο φωτισμό.

Εδώ θα βρείτε μια επιλογή φωτιστικών που λειτουργούν καλά στην κουζίνα, συμπεριλαμβανομένων πολλών υπέροχων κρεμαστά φωτιστικά που θα αναδείξουν την εμφάνιση του χώρου.

Όλα τα φωτιστικά μας παραδίδονται με λαμπτήρες.
Ron Pendant Curry - DybergLarsen
RRP EUR 100.00
Σε απόθεμα τώρα
Zaniba 3 Round Ceiling Lamp Chrome - Lindby
RRP EUR 127.00
Σε απόθεμα τώρα
Εμφάνιση 36 από 3425 προϊόντα
Μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας με το @lampemesteren
Εμπνευστείτε και αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί, από το ένα μοναδικό σπίτι στο άλλο. Κάντε tag τις φωτογραφίες σας με #yesLampemesteren και μπορεί να δείτε το σπίτι σας εδώ!