Επιστροφή

Αν αλλάξατε γνώμη για την αγορά σας και θέλετε να επωφεληθείτε από την πολιτική επιστροφής 100 ημερών, μπορείτε να ανοίξετε μια επιστροφή μέσω του συνδέσμου παραγγελίας που σας στείλαμε προηγουμένως. Ο σύνδεσμος μπορεί να βρεθεί σε οποιοδήποτε από τα μηνύματα που λάβατε από το Edison, το ρομπότ παραγγελιών μας. Κάντε κλικ στο "Δείτε την παραγγελία μου", επιλέξτε "Επιστροφή" και στο κάτω μέρος της σελίδας και ακολουθήστε τις οδηγίες. Στη συνέχεια, θα σας στείλουμε μια ετικέτα επιστροφής σε ξεχωριστό ταχυδρομείο μέχρι το τέλος της επόμενης εργάσιμης ημέρας.

Τα έξοδα αποστολής επιστροφής είναι συνήθως 15 ευρώ ανά πακέτο, αλλά τα υπερμεγέθη πακέτα και οι αποστολές με παλέτες ενδέχεται να κοστίζουν περισσότερο. Είστε ευπρόσδεκτοι να επικοινωνήσετε με την Εξυπηρέτηση Πελατών αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις.

Εάν προτιμάτε να κάνετε την επιστροφή μόνοι σας, στείλτε το(α) πακέτο(α) στη διεύθυνση:
Lampemesteren
Odinsvej 6 - Λιμάνι 32-35
DK-6950 Ringkøbing
Δανία

Σας συνιστούμε να στείλετε το(α) πακέτο(α) με ταχυδρομείο δεμάτων. Αυτό διασφαλίζει ότι το πακέτο (τα πακέτα) μπορεί να παρακολουθείται και εξαλείφει κάθε αμφιβολία σχετικά με το αν έχουμε παραλάβει το πακέτο (τα πακέτα) ή όχι.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το πακέτο (τα πακέτα) πρέπει να επιστραφεί στη διεύθυνση της Lampemesteren - τα πακέτα που αποστέλλονται σε ταχυδρομείο ή κατάστημα δεμάτων δεν θα παραληφθούν.

Μη γράφετε στην αρχική συσκευασία!

Εάν γράψετε στην αρχική συσκευασία ή την καταστρέψετε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, μειώνετε την αξία μεταπώλησης του προϊόντος. Αυτό θα μειώσει το ποσό της επιστροφής χρημάτων σας.

Θα αφαιρέσουμε τουλάχιστον 27.50 € από την επιστροφή χρημάτων σας εάν η αρχική συσκευασία είναι κατεστραμμένη, ή έως και 40% της αξίας της λάμπας εάν - για παράδειγμα - δεν επιστραφεί στην αρχική συσκευασία ή εάν δεν είναι σε κατάσταση που μπορεί να πωληθεί.

Γι' αυτό είναι πολύ σημαντικό να τοποθετήσετε το προϊόν, στην αρχική του συσκευασία, σε ένα κουτί από χαρτόνι για να μας το στείλετε πίσω. Η χρήση μεμβράνης φυσαλίδων θα βοηθήσει στην ελαχιστοποίηση τυχόν ζημιών κατά τη διάρκεια της αποστολής.

Χρησιμοποιείτε μόνο διαφανή ταινία όταν συσκευάζετε αντικείμενα για επιστροφή! Η χρήση άλλων τύπων ταινίας στην αρχική συσκευασία μπορεί να επηρεάσει το ποσό της επιστροφής σας.

Έχετε άλλες ερωτήσεις σχετικά με τις επιστροφές;

Έχετε άλλες ερωτήσεις σχετικά με τις επιστροφές;

Επικοινωνήστε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας στο info@lampemesteren.gr ή στο +30 800 493 822 222 - θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε. Αυτήν τη στιγμή η υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών μπορεί να χειριστεί μόνο τα ερωτήματα που αποστέλλονται στα αγγλικά.