Επόμενες μάρκες

Κάθε φωτιστικό ήταν καινούργιο και άγνωστο σε κάποια στιγμή της ζωής του. Ακόμη και οι μεγαλύτεροι θρύλοι στην ιστορία των φωτιστικών έπρεπε να ξεκινήσουν από κάπου, και ακόμη και τα πιο όμορφα προϊόντα μπορεί να χρειαστούν χρόνια για να βρουν τα πατήματά τους και να λάβουν την αναγνώριση που τους αξίζει. Η βιομηχανία φωτιστικών μπορεί να είναι σκληρή και ανταγωνιστική, γι' αυτό θέλουμε να δώσουμε ένα χέρι βοήθειας στους ανερχόμενους σχεδιαστές εκεί έξω.

Μπορούμε να προσφέρουμε αποθηκευτικό χώρο και έκθεση σε 15 χώρες μέσω του ιστότοπού μας και 20.000+ επισκέπτες καθημερινά μέσω του καταστήματός μας, και μπορούμε να συμπεριλάβουμε τα σχέδιά σας στο μάρκετινγκ μας - δίπλα-δίπλα με τις καθιερωμένες μάρκες.

Τι κερδίζουμε εμείς; Μπορούμε να πουλήσουμε μερικά από τα πιο συναρπαστικά νέα προϊόντα εκεί έξω και να δώσουμε ένα καλό ξεκίνημα στους κορυφαίους σχεδιαστές του αύριο. Κάνοντας αυτό που κάνουμε καλύτερα, δίνουμε στους σχεδιαστές περισσότερο χρόνο για να κάνουν αυτό που κάνουν καλύτερα - να σχεδιάζουν.

Εδώ στη Lampemesteren, έχουμε περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας με σχεδιαστικά φωτιστικά και αξεσουάρ για το σπίτι, και με περισσότερα από 12.000 προϊόντα στην ιστοσελίδα μας, διαθέτουμε μία από τις ευρύτερες γκάμες στις Σκανδιναβικές χώρες. Θέλετε τα δικά σας πράγματα στο χαρτοφυλάκιό μας; Τότε επικοινωνήστε μαζί μας στο upcomingbrands@lampemesteren.com, και ας σκεφτούμε κάτι!
Tube Pendant Small Beige - Moebe
RRP EUR 192.00
Σε απόθεμα τώρα
Tube Pendant Large Beige - Moebe
RRP EUR 243.00
Σε απόθεμα τώρα
Ceramic Narrow Pendant Terracotta - Moebe
RRP EUR 137.00
Σε απόθεμα τώρα
Tube Pendant Large Brushed Aluminium - Moebe
RRP EUR 243.00
Σε απόθεμα τώρα
Εμφάνιση 36 από 128 προϊόντα
Μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας με το @lampemesteren
Εμπνευστείτε και αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί, από το ένα μοναδικό σπίτι στο άλλο. Κάντε tag τις φωτογραφίες σας με #yesLampemesteren και μπορεί να δείτε το σπίτι σας εδώ!