Φωτιστικά για το τραπέζι της τραπεζαρίας

Στην τραπεζαρία είναι σημαντικό να υπάρχει καλός φωτισμός που δεν τυφλώνει τους καλεσμένους σας και δεν εμποδίζει τη θέα του ατόμου που κάθεται απέναντί σας.

Θυμηθείτε να επιλέξετε ένα φωτιστικό με ευρεία διασπορά φωτός για να δημιουργήσετε ομοιόμορφο φωτισμό σε όλη την επιφάνεια του τραπεζιού.

Εάν υπάρχει και άλλος φωτισμός στην τραπεζαρία, είναι καλή ιδέα να επιλέξετε ένα φωτιστικό που προβάλλει το φως μόνο προς τα κάτω στο τραπέζι, αλλά εάν το φωτιστικό πρόκειται να αποτελέσει τον κύριο φωτισμό του χώρου, είναι προτιμότερο να επιλέξετε ένα φωτιστικό που προβάλλει το φως τόσο στο τραπέζι όσο και προς τα έξω στο δωμάτιο - για παράδειγμα ένα φωτιστικό με παγωμένο ή διαφανές αμπαζούρ.

Εδώ θα βρείτε μια σειρά από φωτιστικά σώματα που θα λειτουργήσουν καλά πάνω από το τραπέζι της τραπεζαρίας. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε ειδικά φωτιστικά για τραπέζι τραπεζαρίας.

Όλα τα φωτιστικά μας παραδίδονται με λαμπτήρες.
Εμφάνιση 36 από 3904 προϊόντα
Μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας με το @lampemesteren
Εμπνευστείτε και αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί, από το ένα μοναδικό σπίτι στο άλλο. Κάντε tag τις φωτογραφίες σας με #yesLampemesteren και μπορεί να δείτε το σπίτι σας εδώ!