Φωτιστικά για το σαλόνι

Το σαλόνι μπορεί να φιλοξενήσει πολλούς διαφορετικούς τύπους φωτιστικών - από φώτα ανάγνωσης έως φωτισμό διάθεσης, από φωτιστικά οροφής έως φωτιστικά δαπέδου.

Όταν επιλέγετε φωτιστικά σώματα για το σαλόνι, συχνά θα πρέπει να καλύπτετε διάφορες ιδιαίτερες ανάγκες. Πιθανώς θα χρειαστείτε τρία έως τέσσερα φωτιστικά γύρω από τον καναπέ/το καθιστικό σας, μερικά φωτιστικά τοίχου, ένα φωτιστικό ανάγνωσης κ.λπ. Αναζητήστε φωτιστικά που φωτίζουν τόσο προς τα κάτω όσο και προς τα πάνω. Τα φωτιστικά που φωτίζουν προς τα κάτω δημιουργούν μια οικεία αίσθηση, ενώ τα φωτιστικά που φωτίζουν προς τα πάνω κάνουν το δωμάτιο να φαίνεται μεγαλύτερο.

Αν σκοπεύετε να κρεμάσετε ένα κρεμαστό φωτιστικό πάνω από το τραπέζι του καφέ σας, θυμηθείτε να κρατήσετε τις οπτικές γραμμές ανοιχτές, ώστε να μπορείτε να βλέπετε την τηλεόραση καθώς και το άτομο που κάθεται απέναντί σας. Ζητήστε από κάποιον να κρατήσει το φωτιστικό ψηλά και δοκιμάστε να καθίσετε στον καναπέ και στη συνέχεια να σηκωθείτε όρθιοι για να βεβαιωθείτε ότι υπάρχει χώρος για να κινηθείτε χωρίς να χτυπήσετε το φωτιστικό με το κεφάλι σας.

Εδώ θα βρείτε πολλά φωτιστικά σώματα που θα δείχνουν υπέροχα στο σαλόνι.

Όλα τα φωτιστικά μας παραδίδονται με λαμπτήρες.
Εμφάνιση 36 από 10766 προϊόντα
Μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας με το @lampemesteren
Εμπνευστείτε και αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί, από το ένα μοναδικό σπίτι στο άλλο. Κάντε tag τις φωτογραφίες σας με #yesLampemesteren και μπορεί να δείτε το σπίτι σας εδώ!