Φωτιστικά & οικιακά αξεσουάρ από φυσικά υλικά

Η φιλικότητα προς το περιβάλλον και η βιωσιμότητα έχουν διάφορες μορφές και μεγέθη, αλλά ένα πράγμα είναι βέβαιο: το πράσινο είναι το νέο μαύρο. Πρέπει να ελαχιστοποιήσουμε τον αντίκτυπό μας στον πλανήτη και οι κατασκευαστές φωτιστικών και οικιακών αξεσουάρ εστιάζουν περισσότερο από ποτέ σε υπεύθυνες επιλογές. Η βιωσιμότητα πρέπει να εισάγεται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας σχεδιασμού και πρέπει να συνδέει ολόκληρη τη διαδικασία κατασκευής μέχρι ο τελικός χρήστης να παραλάβει το προϊόν με υπεύθυνο και λογικό τρόπο. Μιλάμε για τα πάντα, από την επιλογή των υλικών, την παραγωγή, τη διανομή, την κατασκευή, τη συσκευασία και την ανακύκλωση.

Είναι ζήτημα ευαισθητοποίησης από το στούντιο μέχρι τον τελικό χρήστη, και με τη συλλογή βιώσιμων σχεδίων της Lampemesteren, φροντίσαμε να πετύχετε το στόχο σας με κάθε επιλογή οικιακού αξεσουάρ και φωτιστικού, επιτρέποντάς σας να κάνετε κάθε φορά την οικολογική επιλογή.

Door Mat 50 x 70 Pink - HAY
Επιστροφή σε απόθεμα στις: 18-12-2023
Dot Cushion ST 1 Dot Green - HAY
Σε απόθεμα τώρα
Door Mat 50 x 70 Green - HAY
Σε απόθεμα τώρα
Eos Esther Medium Αμπαζούρ Light Brown - Umage
RRP EUR 263.00
Σε απόθεμα τώρα
Dot Cushion ST 1 Dot Orange - HAY
Σε απόθεμα τώρα
Door Mat 50 x 70 Blue - HAY
Σε απόθεμα τώρα
Door Mat 50 x 70 Light Green - HAY
Σε απόθεμα τώρα
Mono Blanket Olive - HAY
Σε απόθεμα τώρα
Pinocchio Ø90 Multi Colour - HAY
Σε απόθεμα τώρα
Tray Table Oak - Fritz Hansen
Σε απόθεμα τώρα
Εμφάνιση 36 από 465 προϊόντα
Μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας με το @lampemesteren
Εμπνευστείτε και αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί, από το ένα μοναδικό σπίτι στο άλλο. Κάντε tag τις φωτογραφίες σας με #yesLampemesteren και μπορεί να δείτε το σπίτι σας εδώ!