Φωτιστικά γραφείου

Το 2020 ήταν η χρονιά που όλοι ανακάλυψαν την εργασία από το σπίτι. Το Lockdown σήμαινε ότι πολλοί από εμάς ξεσκόνισαν το παλιό "δωμάτιο υπολογιστών" και συνειδητοποίησαν πόσο σημαντικό είναι ένα καλό περιβάλλον εργασίας για την παραγωγικότητα και την άνεση - και δεν μπορείτε να μιλάτε για περιβάλλον εργασίας χωρίς να αναφέρετε το φως και τα φωτιστικά σώματα!

Τα φωτιστικά γραφείου είναι κάτι περισσότερο από απλά φωτιστικά γραφείου. Πολλοί παράγοντες παίζουν ρόλο όταν πρόκειται να επιλέξετε ένα νέο επιτραπέζιο φωτιστικό για το πιο παραγωγικό τραπέζι του σπιτιού - και υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη. Το σωστό φωτιστικό γραφείου μειώνει την καταπόνηση των ματιών από το κοίταγμα του υπολογιστή σας, αλλά το τέλειο φωτιστικό γραφείου γίνεται επίσης σημαντικό μέρος της διακόσμησής σας. Εξάλλου, στέκεται πάντα δίπλα στον βασιλιά του γραφείου: τον υπολογιστή!

Βρείτε τα πολλά φωτιστικά γραφείου μας παρακάτω. Στο κάτω μέρος της κατηγορίας προϊόντων, θα βρείτε έναν οδηγό για το τι πρέπει να προσέξετε κατά την επιλογή του επόμενου φωτιστικού για το γραφείο στο σπίτι - και μπορείτε να βρείτε έμπνευση για την επιλογή ενός φωτιστικού γραφείου ακριβώς εδώ!
AJ Mini Table Lamp Soft Lemon - Louis Poulsen
RRP EUR 824.00
Σε απόθεμα τώρα
AJ Mini Table Lamp Electric Orange - Louis Poulsen
RRP EUR 824.00
Σε απόθεμα τώρα
Εμφάνιση 36 από 533 προϊόντα
Μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας με το @lampemesteren
Εμπνευστείτε και αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί, από το ένα μοναδικό σπίτι στο άλλο. Κάντε tag τις φωτογραφίες σας με #yesLampemesteren και μπορεί να δείτε το σπίτι σας εδώ!