Λαμπτήρες γκαλερί

Εδώ στη Lampemesteren διαθέτουμε μια επιλογή από όμορφα φωτιστικά γκαλερί για να φωτίσουμε την τέχνη σας. Τα φωτιστικά γκαλερί είναι η ιδανική επιλογή για τον φωτισμό πινάκων ζωγραφικής ή φωτογραφιών. Αυτά τα φωτιστικά είναι συχνά μικρά και διακριτικά για να μην τραβούν την προσοχή από το αντικείμενο που φωτίζουν. Παρέχουν καθαρό και εστιασμένο φως, σχεδιασμένο για να προβάλλει το έργο τέχνης με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.  

Είτε είστε ιδιοκτήτης γκαλερί τέχνης είτε θέλετε απλώς να αναδείξετε κάποιους πίνακες στο σπίτι σας, ένα φωτιστικό γκαλερί είναι η σωστή επιλογή φωτισμού. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα φωτιστικών γκαλερί σε διάφορα σχήματα και χρώματα. Τα πιο δημοφιλή μοντέλα έχουν φινίρισμα ουδέτερου χρώματος, όπως λευκό, μαύρο ή αλουμίνιο - αυτό επιτρέπει στο φωτιστικό να σβήνει στο παρασκήνιο και να αφήνει το έργο τέχνης να στέκεται στο προσκήνιο.

Τα φωτιστικά γκαλερί τοποθετούνται συχνότερα στην οροφή ή στον τοίχο, ανάλογα με το μέγεθος και τη θέση του αντικειμένου που πρόκειται να φωτιστεί. Λειτουργούν καλά τόσο σε μοντέρνους εσωτερικούς χώρους όσο και σε πιο παραδοσιακά σχέδια σχεδιασμού. Η μορφή τους τείνει να είναι καθαρή και απλή, βοηθώντας τα να μένουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Διαθέτουμε φωτιστικά γκαλερί από μάρκες όπως Fabbian, LIGHT-POINT, Luceplan, Oliga και πολλές άλλες.
Thibaud LED Φωτιστικό τοίχου L35,4 Nickel - Lucande
Επιστροφή σε απόθεμα στις: 15-12-2023
Εμφάνιση 36 από 45 προϊόντα
Μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας με το @lampemesteren
Εμπνευστείτε και αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί, από το ένα μοναδικό σπίτι στο άλλο. Κάντε tag τις φωτογραφίες σας με #yesLampemesteren και μπορεί να δείτε το σπίτι σας εδώ!