Λαμπτήρες γκαλερί

Εδώ στη Lampemesteren διαθέτουμε μια επιλογή από όμορφα φωτιστικά γκαλερί για να φωτίσουμε την τέχνη σας. Τα φωτιστικά γκαλερί είναι η ιδανική επιλογή για τον φωτισμό πινάκων ζωγραφικής ή φωτογραφιών. Αυτά τα φωτιστικά είναι συχνά μικρά και διακριτικά για να μην τραβούν την προσοχή από το αντικείμενο που φωτίζουν. Παρέχουν καθαρό και εστιασμένο φως, σχεδιασμένο για να προβάλλει το έργο τέχνης με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.  

Είτε είστε ιδιοκτήτης γκαλερί τέχνης είτε θέλετε απλώς να αναδείξετε κάποιους πίνακες στο σπίτι σας, ένα φωτιστικό γκαλερί είναι η σωστή επιλογή φωτισμού. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα φωτιστικών γκαλερί σε διάφορα σχήματα και χρώματα. Τα πιο δημοφιλή μοντέλα έχουν φινίρισμα ουδέτερου χρώματος, όπως λευκό, μαύρο ή αλουμίνιο - αυτό επιτρέπει στο φωτιστικό να σβήνει στο παρασκήνιο και να αφήνει το έργο τέχνης να στέκεται στο προσκήνιο.

Τα φωτιστικά γκαλερί τοποθετούνται συχνότερα στην οροφή ή στον τοίχο, ανάλογα με το μέγεθος και τη θέση του αντικειμένου που πρόκειται να φωτιστεί. Λειτουργούν καλά τόσο σε μοντέρνους εσωτερικούς χώρους όσο και σε πιο παραδοσιακά σχέδια σχεδιασμού. Η μορφή τους τείνει να είναι καθαρή και απλή, βοηθώντας τα να μένουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Διαθέτουμε φωτιστικά γκαλερί από μάρκες όπως Fabbian, LIGHT-POINT, Luceplan, Oliga και πολλές άλλες.
Hidari Wall Lamp Brass - Lindby
Σε απόθεμα τώρα
Joely Φωτιστικό τοίχου Antique Brass - Lindby
RRP EUR 127.00
Επιστροφή σε απόθεμα στις: 18-07-2024
Kalea Φωτιστικό τοίχου Antique - Lindby
RRP EUR 83.00
Αναμένεται σε: 4 - 6 ημέρες
Rakel LED Φωτιστικό τοίχου Ορείχαλκος - Lindby
RRP EUR 83.00
Επιστροφή σε απόθεμα στις: 29-08-2024
Jukka LED Φωτιστικό τοίχου L120 Λευκό/Χρώμιο - Lindby
RRP EUR 280.00
Αναμένεται σε: 4 - 6 ημέρες
204 Double Φωτιστικό τοίχου Μαύρο - Lampe Gras
RRP EUR 628.00
Αναμένεται σε: 10 - 14 ημέρες
Εμφάνιση 36 από 52 προϊόντα
Μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας με το @lampemesteren
Εμπνευστείτε και αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί, από το ένα μοναδικό σπίτι στο άλλο. Κάντε tag τις φωτογραφίες σας με #yesLampemesteren και μπορεί να δείτε το σπίτι σας εδώ!