Μαύρα φωτιστικά

Το μαύρο χρώμα μπορεί να σηματοδοτήσει διάφορα πράγματα, ανάλογα με το πού το χρησιμοποιείτε. Σηματοδοτεί ευσέβεια και εκλέπτυνση, αλλά έχει επίσης μια μυστηριώδη, μυστικοπαθή και εξουσιαστική αίσθηση. Πάνω απ' όλα, τα μαύρα φωτιστικά προσδίδουν κομψότητα και ασυναγώνιστη κομψότητα.

Ένα μαύρο φωτιστικό τοίχου ή σποτ είναι η τέλεια ποσότητα κομψότητας και ανωνυμίας για να ταιριάζει σε όλα τα στυλ διακόσμησης χωρίς να χάνεται στο παρασκήνιο. Είναι ανεπιτήδευτο αλλά διεκδικεί το χώρο του με τον ίδιο τρόπο. Ένα μαύρο φωτιστικό δαπέδου, από την άλλη πλευρά, είναι πιο γλυπτό, λεπτό και κομψό και, ανάλογα με το σχήμα του, μπορεί να συνεισφέρει έναν αέρα μυστηρίου και μυστικών που σας εξάπτει την περιέργεια. Βρείτε την πλήρη γκάμα μας αξία για τα χρήματα εδώ - και δείτε ολόκληρη τη γκάμα των μαύρων φωτιστικών μας κάνοντας κλικ εδώ!
Lowie LED Σποτ Μαύρο - Lindby
RRP EUR 63.00
Αναμένεται σε: 4 - 6 ημέρες
Mostrid Wall Lamp Black - Lucande
RRP EUR 58.00
Σε απόθεμα τώρα
Narivan Outdoor Wall Lamp Black - Lucande
RRP EUR 114.00
Σε απόθεμα τώρα
Giyan Downlight Σποτ Μαύρο - Arcchio
RRP EUR 76.00
Σε απόθεμα τώρα
Εμφάνιση 36 από 1023 προϊόντα
Μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας με το @lampemesteren
Εμπνευστείτε και αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί, από το ένα μοναδικό σπίτι στο άλλο. Κάντε tag τις φωτογραφίες σας με #yesLampemesteren και μπορεί να δείτε το σπίτι σας εδώ!