Όροι για τους διαγωνισμούς Lampemesteren

Μας αρέσει να φιλοξενούμε διαγωνισμούς για εσάς, και διοργανώνουμε ΠΟΛΛΟΥΣ από αυτούς. Μπορείτε να διαβάσετε τους όρους και τους κανόνες μας για τη συμμετοχή στους διαγωνισμούς μας παρακάτω.


Διαγωνισμοί στο Facebook

Όταν συμμετέχετε σε έναν διαγωνισμό στο Facebook, συμμετέχετε στον διαγωνισμό γράφοντας ένα σχόλιο στην ενότητα σχολίων. Μπορείτε πάντα να διαβάσετε την ανάρτηση του διαγωνισμού για να μάθετε πώς μπορείτε να συμμετάσχετε.

Το σχόλιό σας λειτουργεί ως συγκατάθεση για να επικοινωνήσουμε μαζί σας στο Facebook και να δημοσιεύσουμε το όνομά σας σε μια ανάρτηση στο Facebook σε περίπτωση που αποδειχθείτε ο τυχερός νικητής.
Διαγωνισμοί στο Instagram

Διαγωνισμοί στο Instagram


Όταν συμμετέχετε σε έναν διαγωνισμό στο Instagram, μπορείτε πάντα να βρείτε τα κριτήρια συμμετοχής στην ίδια την ανάρτηση στο Instagram. Η συμμετοχή σας συχνά συνδέεται με ένα σχόλιο, και αυτό το σχόλιο λειτουργεί ως συγκατάθεση για να δημοσιεύσουμε το όνομά σας σε μια ιστορία και μια ανάρτηση στο Instagram σε περίπτωση που αποδειχθείτε ο τυχερός νικητής.

Ο νικητής θα ειδοποιηθεί μέσω άμεσου μηνύματος.


Διαγωνισμοί εγγραφής στο ενημερωτικό δελτίο

Όταν διοργανώνουμε διαγωνισμούς στους οποίους πρέπει να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο, θα εγγραφείτε αυτόματα στο ενημερωτικό δελτίο/club αφοσίωσης. Αυτό σημαίνει ότι θα αρχίσουμε να σας στέλνουμε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου γεμάτα με έμπνευση, προσφορές, καμπάνιες και νέα.

Μπορείτε να διαγραφείτε από το ενημερωτικό δελτίο ανά πάσα στιγμή, κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο στο κάτω μέρος του ενημερωτικού δελτίου που έχετε λάβει από εμάς. Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη διαγραφή, μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών μας, η οποία θα σας διαγράψει από τη λίστα το συντομότερο δυνατό.

Μερικές φορές διοργανώνουμε διαγωνισμούς με εξωτερικούς συνεργάτες, στους οποίους πρέπει να εγγραφείτε για να λάβετε μέρος, οπότε θα εγγραφείτε αυτόματα στο ενημερωτικό δελτίο μας καθώς και στο ενημερωτικό δελτίο του συνεργάτη μας. Ο διαγωνισμός θα αναφέρει σαφώς σε τι θα εγγραφείτε.

Εάν έχετε συμμετάσχει σε έναν διαγωνισμό με εγγραφή στο ενημερωτικό μας δελτίο, ο νικητής δεν θα δημοσιευτεί, αλλά θα επικοινωνήσει απευθείας με email.

Επικοινωνία με τον νικητή

Θα ερχόμαστε πάντα σε επαφή με τον νικητή και θα ζητάμε να λάβουμε τις ακόλουθες πληροφορίες προκειμένου να του αποστείλουμε το βραβείο του. Οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για σκοπούς αποστολής, ώστε να μπορέσει το βραβείο να φτάσει σε εσάς. Το email και ο αριθμός τηλεφώνου σας χρησιμοποιούνται από την GLS για να σας ενημερώνει σχετικά με τη διαδικασία αποστολής.

Πλήρες όνομα
Διεύθυνση
Ταχυδρομικός κώδικας + πόλη
Χώρα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
Αριθμός τηλεφώνου

Εάν ο νικητής δεν επικοινωνήσει μαζί μας

Εάν δεν λάβουμε νέα από τον νικητή εντός 14 ημερών από την κλήρωση και την επικοινωνία μαζί του, ΔΕΝ ΘΑ επιλέξουμε νέο νικητή αλλά θα χρησιμοποιήσουμε το GIVEAWAY σε διαφορετικό διαγωνισμό σε μεταγενέστερο χρόνο. Ο νικητής είναι υπεύθυνος να ελέγχει τα αιτήματα μηνυμάτων, τα σχόλια και τα ανεπιθύμητα μηνύματα.
Αποστολή του βραβείου

Αποστολή του βραβείου


Το συντομότερο δυνατό, αφού λάβουμε τη διεύθυνση παράδοσης κ.λπ. θα στείλουμε το βραβείο στον δρόμο για τον τυχερό νικητή. Προσπαθούμε να έχουμε τα βραβεία μας σε απόθεμα, ώστε ο νικητής να μην υποστεί περιττή αναμονή. Σε σχέση με διαγωνισμούς που σας επιτρέπουν να επιλέξετε μεταξύ μοντέλων και χρωμάτων, ενδέχεται να χρειαστεί να περιμένετε για την παράδοση. Ο νικητής είναι πάντα ευπρόσδεκτος να επικοινωνήσει μαζί μας για να ενημερωθεί σχετικά με τον αναμενόμενο χρόνο παράδοσης.

Αποστέλλουμε πάντα απευθείας στη διεύθυνση του νικητή. Εάν προτιμάτε παράδοση σε σημείο παραλαβής ή σε διαφορετική διεύθυνση, σας ζητάμε να μας ενημερώσετε σχετικά όταν επικοινωνήσετε μαζί μας.

Εγγύηση

Υπάρχει φυσικά διετής εγγύηση για κάθε λάμπα που κερδίζετε σε διαγωνισμό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την πολιτική εγγύησης που ακολουθούμε εδώ.

Εάν επιθυμείτε να υποβάλετε καταγγελία σχετικά με οποιοδήποτε φωτιστικό έχετε κερδίσει σε διαγωνισμό, σας ζητάμε να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών μας.

Δωρεάν λαμπτήρας

Όταν ψωνίζετε από το Lampemesteren, συχνά συμπεριλαμβάνουμε έναν δωρεάν λαμπτήρα. Αυτό ΔΕΝ ισχύει για τα GIVEAWAYS.

Ερωτήσεις

Κάνουμε ΠΑΝΤΑ το καλύτερο δυνατό για να ακολουθούμε τους ισχύοντες κανονισμούς όταν διοργανώνουμε διαγωνισμούς. Εάν πιστεύετε ότι παραβιάζουμε τους κανόνες και τους κανονισμούς ή έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τον διαγωνισμό μας και τους όρους του, είστε πάντα ευπρόσδεκτοι να επικοινωνήσετε μέσω email στη διεύθυνση info@lampemesteren.gr. Χειριζόμαστε ερωτήματα μόνο στα αγγλικά.