Please Wait to be Seated Αξεσουάρ σπιτιού

Η Please Wait to be Seated είναι μια καινοτόμος μάρκα σχεδιασμού που έχει γίνει γνωστή με τη δημιουργία μοναδικών αξεσουάρ για το σπίτι, τα οποία όχι μόνο τραβούν το βλέμμα με την αισθητική τους, αλλά εντυπωσιάζουν και με την πρακτικότητά τους. Τα προϊόντα της μάρκας αποπνέουν ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, τη δεξιοτεχνία και τη δέσμευση για τη δημιουργία επίπλων και αξεσουάρ που είναι τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά. Το Nouveau Pin και οι καθρέφτες MIMESIS είναι από τα πιο εξέχοντα παραδείγματα της εξαιρετικής προσέγγισης του σχεδιασμού της Please Wait to be Seated. Αυτά τα δύο προϊόντα δεν είναι μόνο μεμονωμένα εντυπωσιακά, αλλά αντιπροσωπεύουν επίσης το συνολικό όραμα της εταιρείας για τη δημιουργία πρωτοποριακών και αξέχαστων αξεσουάρ για το σπίτι.

Βρείτε όλα τα φωτιστικά από το Please Wait to be Seated εδώ
Nouveau Pin Large Navy Blue - Please Wait to be Seated
Επιστροφή σε απόθεμα στις: 21-06-2024
Nouveau Pin Medium Navy Blue - Please Wait to be Seated
Αναμένεται σε: 4 - 6 ημέρες
Wall Box Back Plate Cedar Green - Please Wait to be Seated
Αναμένεται σε: 4 - 6 ημέρες
Wall Box Cedar Green/Cedar Green - Please Wait to be Seated
Αναμένεται σε: 4 - 6 ημέρες
Wall Box Navy Blue/Navy Blue - Please Wait to be Seated
Αναμένεται σε: 4 - 6 ημέρες
Nouveau Pin Medium Brass/Canvas - Please Wait to be Seated
Αναμένεται σε: 4 - 6 ημέρες
Nouveau Pin Large Brass/Canvas - Please Wait to be Seated
Αναμένεται σε: 4 - 6 ημέρες
Mimesis Mirrors 70 Basque Red - Please Wait to be Seated
Αναμένεται σε: 4 - 6 ημέρες
Wall Box Back Plate Navy Blue - Please Wait to be Seated
Αναμένεται σε: 4 - 6 ημέρες
Wall Box Ash Grey/Ash Grey - Please Wait to be Seated
Αναμένεται σε: 4 - 6 ημέρες
Nouveau Pin Large Brass/Oyster Grey - Please Wait to be Seated
Επιστροφή σε απόθεμα στις: 21-06-2024
Nouveau Pin Small Navy Blue - Please Wait to be Seated
Αναμένεται σε: 4 - 6 ημέρες
Mimesis Mirrors 70 Ash Grey - Please Wait to be Seated
Αναμένεται σε: 4 - 6 ημέρες
Εμφάνιση 23 από 23 προϊόντα

Nouveau Pin - Μοντέρνα κομψότητα για κάθε δωμάτιο


Το Nouveau Pin είναι κάτι περισσότερο από ένας συνηθισμένος πίνακας ανακοινώσεων- είναι ένα μοναδικό, αισθητικό και λειτουργικό εργαλείο οργάνωσης που μπορεί να προσαρμοστεί τέλεια στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Με την ευελιξία του, μπορείτε εύκολα να χωρίσετε την καθημερινότητά σας σε διαφορετικούς τομείς: τα σχολικά πράγματα σε μια περιοχή, οι εργασίες εργασίας σε μια άλλη και οι ημερομηνίες σε μια τρίτη. Μπορείτε να σημειώνετε ραντεβού, λίστες εργασιών, να αναρτάτε φυλλάδια, να γράφετε αριθμούς τηλεφώνων - ό,τι χρειάζεστε για να οργανώσετε τη ζωή σας. Επίσης, λειτουργεί και ως πίνακας διάθεσης όπου μπορείτε να κρεμάσετε φωτογραφίες, εισιτήρια, συνταγές ή άλλα διασκεδαστικά πράγματα.

Αυτός ο πίνακας ανακοινώσεων διατίθεται σε τρία διαφορετικά μεγέθη που μπορούν να συνδυαστούν για να δημιουργήσουν ένα δυναμικό τοπίο για παρουσίαση, σύνθεση και διακόσμηση. Είναι απλός στο σχεδιασμό, πολυλειτουργικός αλλά και αρκετά ευέλικτος ώστε να ανταποκρίνεται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες σας.

Τα υλικά, αφρός και υφάσματα, έχουν αναπτυχθεί ειδικά για να παρέχουν ηχομόνωση, πράγμα που σημαίνει ότι το Nouveau Pin μαλακώνει την ακουστική υπογραφή οποιουδήποτε δωματίου στο οποίο τοποθετείται. Με δυνατότητα επιλογής χρωμάτων και πλαισίων, μπορείτε ακόμη και να επιλέξετε να αφήσετε την πινακίδα κενή ή να συνδυάσετε τα διάφορα χρώματα και μεγέθη μεταξύ τους για να δημιουργήσετε ένα μοναδικό και διακοσμητικό στοιχείο σχεδιασμού στη διακόσμηση του σπιτιού σας.

Καθρέφτες MIMESIS - Μορφή και λειτουργία σε απόλυτη αρμονία


Οι καθρέφτες MIMESIS είναι ένας σχεδιασμός καθρέφτη που δημιουργήθηκε με έμφαση τόσο στην αισθητική όσο και στη λειτουργικότητα. Αυτοί οι καθρέφτες διαφέρουν από τα παραδοσιακά σχέδια ενσωματώνοντας ένα μοναδικό μείγμα υλικών και σχημάτων που δημιουργούν οπτικό ενδιαφέρον. Κάθε καθρέφτης της σειράς είναι σχεδιασμένος με ένα συνδυασμό μεταλλικών πλαισίων, ξύλινων λεπτομερειών και καθρεπτικού γυαλιού που δημιουργεί μια όμορφη αντίθεση και προσθέτει διάσταση σε κάθε χώρο, πλαισιώνοντας μια ασύμμετρη εικόνα του περιβάλλοντος χώρου.

Είτε ο καθρέφτης MIMESIS χρησιμοποιείται ως διακοσμητικό στοιχείο στο διάδρομο, είτε ως λειτουργικό κομμάτι στο μπάνιο είτε ως κεντρικό σημείο εστίασης στο σαλόνι, οι καθρέφτες MIMESIS προσθέτουν μια μοναδική και κομψή πινελιά σε κάθε σπίτι.

Συνολικά, οι καθρέφτες Nouveau Pin και MIMESIS Mirrors από το Please Wait to be Seated αποτελούν παραδείγματα καινοτόμων αξεσουάρ για το σπίτι που συνδυάζουν την αισθητική και τη λειτουργικότητα με μοναδικό τρόπο. Με τον μοναδικό σχεδιασμό και την πρακτικότητά τους, τα προϊόντα αυτά προσθέτουν χαρακτήρα και στυλ σε κάθε εσωτερικό χώρο.
Μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας με το @lampemesteren
Εμπνευστείτε και αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί, από το ένα μοναδικό σπίτι στο άλλο. Κάντε tag τις φωτογραφίες σας με #yesLampemesteren και μπορεί να δείτε το σπίτι σας εδώ!