Νέα τάση: φωτιστικά

Τα γνωρίζετε ήδη; Είναι τεράστια αυτή τη στιγμή και είναι πιθανό να τα βλέπετε στο Instagram και το Pinterest. Πολυάριθμες σελίδες έμπνευσης για τον εσωτερικό σχεδιασμό τις έχουν επισημάνει ως τη μεγάλη τάση σχεδιασμού αυτή τη στιγμή. Πιστεύουμε κι εμείς ότι είναι υπέροχες και γι' αυτό βρήκαμε όλες τις καλύτερες για εσάς. Ο όρος "μοριακό φωτιστικό" αναφέρεται σε κρεμαστά φωτιστικά και πολυελαίους με πολλαπλές πηγές φωτός που συνδέονται όλες σε μοριακό μοτίβο. Είναι απίστευτα διακοσμητικά είτε είναι αναμμένα είτε όχι και προσθέτουν μια μοντέρνα και γλυπτική έκφραση στο εσωτερικό σας design. Κρεμάστε ένα μοριακό φωτιστικό πάνω από το τραπέζι της τραπεζαρίας ή το νησί της κουζίνας σας για να αναβαθμίσετε άμεσα τον χώρο.

Συνδυάστε τις δύο μεγαλύτερες τάσεις στον εσωτερικό σχεδιασμό - τον ορείχαλκο και τα μοριακά φωτιστικά - για μια μοντέρνα εμφάνιση
.

Το Molecular Pendant Luminaire 5-bulb από την House Doctor είναι κατασκευασμένο από ορείχαλκο και διαθέτει πέντε πηγές φωτός σε μοριακό μοτίβο. Το κρεμαστό φωτιστικό έχει μια αντικέ εμφάνιση και είναι ένα ιδιαίτερα όμορφο παράδειγμα μοριακού φωτιστικού. Το φωτιστικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε στο σπίτι σας, αλλά είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για κεντρικούς χώρους διαβίωσης.


Συνδυάστε την αντικέ έκφραση με σύγχρονα μοριακά φωτιστικά σώματα.
Αγοράστε αυτό το υπέροχο κρεμαστό φωτιστικό από το House Doctor ακριβώς εδώ.
ΤοΚρεμαστό μοριακό φωτιστικό Ballroom Brass/Army σας δίνει την ευκαιρία να αγκαλιάσετε πραγματικά το μοντέρνο σχεδιασμό σε συνδυασμό με τη χειροποίητη ποιότητα. Εκτός από τις χειροποίητες φυσητές γυάλινες αποχρώσεις, το φωτιστικό αποτελείται από ένα λαμπερό πλαίσιο από ορείχαλκο. Αυτό το υπέροχο κρεμαστό φωτιστικό της δανέζικης εταιρείας Design by Us είναι καινοτόμο και πολύχρωμο - και απίστευτα μοντέρνο αυτή τη στιγμή.

Θέλετε ένα φωτιστικό που είναι βέβαιο ότι θα τραβήξει την προσοχή;
Επιλέξτε αυτό το εντυπωσιακό κρεμαστό φωτιστικό που διατίθεται σε διάφορα χρώματα και υλικά.
Η 101 Copenhagen δημιούργησε αυτό το μοντερνιστικό κρεμαστό φωτιστικό που συνδυάζει ένα αρχιτεκτονικό σχήμα με το μοντέρνο μοριακό μοτίβο. Οι αποχρώσεις είναι κατασκευασμένες από βουρτσισμένο ορείχαλκο, εξασφαλίζοντας έτσι τη θέση του φωτιστικού ως ένα από τα εξαιρετικά μοντέρνα μοριακά φωτιστικά που υπάρχουν!

Θέλεις ένα καταστατικό κομμάτι με αρχιτεκτονικές γραμμές; Αγοράστε το από την 101 Copenhagen ακριβώς εδώ.
Η άποψη του Konsthantverks για μια μοριακή λάμπα είναι σίγουρα ενδιαφέρουσα! Η μάρκα εστιάζει στη χειροτεχνία και σε μια πολύ συγκεκριμένη σχεδιαστική γραμμή. Το Strapatz είναι απόλυτα εναρμονισμένο με αυτή τη γραμμή.
Αγαπάτε ήδη τα εντυπωσιακά σχέδια της KonstHantwerk ή θέλετε να δοκιμάσετε κάτι εντελώς νέο στο σπίτι σας; Με το ορειχάλκινο χρώμα του και τον εντυπωσιακό σχεδιασμό του, αυτός ο μοριακός λαμπτήρας ταιριάζει απόλυτα με τις μεγαλύτερες τάσεις της εποχής.

επιλέξτε ένα μοριακή λάμπα που εγγυημένα δεν θα δείτε σε άλλους!

Ποιο μοριακό φωτιστικό θα επιλέξεις;

Μπορείτε ήδη να βρείτε μοριακά φωτιστικά σε πολλά σπίτια σε όλο τον κόσμο. Είναι μια προφανής επιλογή για να κρεμαστούν πάνω από ένα τραπέζι τραπεζαρίας, καθώς οι πολλαπλές πηγές φωτός φωτίζουν τόσο το ίδιο το τραπέζι όσο και ολόκληρο το δωμάτιο - τέλειος φωτισμός τραπεζαρίας. Είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί είναι τόσο δημοφιλή.

Ίσως το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να έχετε κατά νου είναι ότι η επιλογή είναι τεράστια και μπορεί να είναι σχεδόν αδύνατο να επιλέξετε. Ελπίζουμε ότι αυτός ο μικρός οδηγός για μερικές από τις επιλογές που μπορείτε να βρείτε εδώ στο Lampemesteren θα σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα με το στυλ διακόσμησής σας - αλλά ποιο θα επιλέξετε;