Ξύλινα φωτιστικά

Φέρτε τον εξωτερικό χώρο στο σπίτι με ένα υπέροχο ξύλινο φωτιστικό από τη σειρά μας αξία για τα χρήματα. Το ξύλο μπορεί να δώσει στο δωμάτιο μια ανάλαφρη και ήρεμη αίσθηση και το κλασικό υλικό αποτελούσε πάντα σημαντικό στοιχείο της σκανδιναβικής διακόσμησης γι' αυτόν ακριβώς το λόγο. Ένα μικρό ξύλινο επιτραπέζιο φωτιστικό μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά σε ένα μονόχρωμο γραφείο, ενώ στο σαλόνι και την κουζίνα, ένα ξύλινο φωτιστικό δαπέδου ή ένα κρεμαστό φωτιστικό μπορεί να προσθέσει την ατμοσφαιρική πινελιά που χρειάζεται η διακόσμησή σας.

Το ευπροσάρμοστο υλικό διατίθεται σε διάφορα φωτιστικά σώματα ανάλογα με τον τύπο του ξύλου, ώστε να μπορείτε να επιτύχετε ένα ευρύ φάσμα εκφράσεων. Η οξιά, η σημύδα και η τέφρα έχουν ανοιχτό χρώμα και συμβάλλουν σε μια φωτεινή, αέρινη έκφραση, ενώ η δρυς, το μαόνι και η καρυδιά συμβάλλουν σε μια αίσθηση ηρεμίας και ατμόσφαιρας με τις πιο σκούρες αποχρώσεις τους. Βρείτε την αξία τιμής γκάμα μας παρακάτω - και δοκιμάστε τηνδείτε την πλήρη συλλογή μας εδώ!
Εμφάνιση 36 από 385 προϊόντα
Μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας με το @lampemesteren
Εμπνευστείτε και αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί, από το ένα μοναδικό σπίτι στο άλλο. Κάντε tag τις φωτογραφίες σας με #yesLampemesteren και μπορεί να δείτε το σπίτι σας εδώ!