Μάθετε τα πάντα για τις ράγες φωτισμού

Ο ΠΑΓΙΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ
Αν ψάχνετε για μια ευέλικτη και πρακτική λύση φωτισμού για τα κρεμαστά φωτιστικά και τους προβολείς σας, ήρθατε στο σωστό μέρος. Εδώ διαθέτουμε μια θαυμάσια ποικιλία από ράγες φωτισμού και ανταλλακτικά από μάρκες, όπως η ANTIDARK και η Halotech, ώστε να βρείτε εγγυημένα τη ράγα που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Ένα track light είναι ένα εύκολο, πρακτικό και ευέλικτο εργαλείο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πάνω από την τραπεζαρία σας, πάνω από την ντουλάπα σας, στο σαλόνι, στο διάδρομο - πραγματικά, το μόνο όριο είναι η φαντασία σας. Με ένα track light, απαλλάσσεστε επίσης από πολλά καλώδια που κρέμονται παντού - ένα track light κάνει τα καλώδια περιττά. Με ένα track light, μπορείτε επίσης να αποφασίσετε πού θα τοποθετήσετε και σε ποια γωνία θα τοποθετήσετε τα κρεμαστά ή τα σποτ σας και μπορείτε να αλλάζετε συνεχώς την κατεύθυνση και τη θέση τους ανάλογα με τις ανάγκες σας, δίνοντάς σας την ευκαιρία να δώσετε τη δική σας μοναδική πινελιά στο φωτισμό σας. Τι κάνετε όμως μόλις επιλέξετε το σωστό track light; Πώς μπορείτε να προχωρήσετε πραγματικά στην εγκατάστασή του; Θα βρείτε τις απαντήσεις σε αυτό το άρθρο, και μετά θα γίνετε κι εσείς ένας μάστορας! Μπορείτε επίσης να δείτε ολόκληρη την επιλογή μας σε φωτιστικά track εδώ
<hr><font size="+2">ΜΆΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΝΟΦΑΣΙΚΆ Ή ΤΡΙΦΑΣΙΚΆ ΚΟΜΜΆΤΙΑ</font>


ΜΆΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΝΟΦΑΣΙΚΆ Ή ΤΡΙΦΑΣΙΚΆ ΚΟΜΜΆΤΙΑ

Μπορεί να είναι δύσκολο να αποφασίσετε αν θα χρησιμοποιήσετε μονοφασική ή τριφασική τροχιά. Πρώτα απ' όλα, πρέπει να εξετάσετε πού θα χρησιμοποιήσετε την πίστα σας. Εάν η πίστα πρόκειται να χρησιμοποιηθεί στην επιχείρησή σας, μια 3-φασική πίστα μπορεί να είναι πλεονεκτική, καθώς διαθέτει περισσότερα βατ και διακόπτες, ώστε να μπορείτε να ενεργοποιείτε, να απενεργοποιείτε ή να χαμηλώνετε την ατομική φωτεινότητα κάθε φωτός ανεξάρτητα. Από την άλλη πλευρά, εάν πρέπει να χρησιμοποιήσετε το φως της πίστας σας στο σπίτι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια πίστα 1 φάσης, η οποία έχει συνήθως έναν πιο όμορφο σχεδιασμό και διαθέτει μόνο ένα καλώδιο υπό τάση, οπότε μπορείτε να ρυθμίσετε μόνο την ένταση του φωτός των φώτων ταυτόχρονα. Είτε επιλέξετε ένα 1-φασικό είτε ένα 3-φασικό κομμάτι, σας εγγυάται ευέλικτο και ευέλικτο φωτισμό.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι όλα τα φωτιστικά track των Bankamps, ANTIDARKs και Halotracks είναι 1-φασικά, οπότε αν θέλετε ένα 3-φασικό track light, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών μας.
<hr><font size="+2">Το σύστημα DESIGNLINE-SYSTEM της ANTIDARK</font>


Το σύστημα DESIGNLINE-SYSTEM της ANTIDARK

Παρακάτω θα μάθετε περισσότερα για το σύστημα τροχιών Designline της ANTIDARK, το οποίο είναι υψηλής ποιότητας, έχει πολλές διαφορετικές επιλογές συνδυασμού και λεπτότερο σχεδιασμό από τις συνήθεις τροχιές πλάτους 2,2 cm. Με αυτές τις ράγες, μπορείτε να μετακινήσετε τα φώτα ανάλογα με τις ανάγκες και να χρησιμοποιήσετε τη ράγα σε διάφορα σημεία, από το γραφείο μέχρι τη γκαλερί ή πάνω από το τραπέζι της τραπεζαρίας στο σπίτι. Οι ράγες φωτισμού Designline της ANTIDARK διατίθενται σε μαύρο ή λευκό χρώμα με μήκος 1 ή 1,9 μέτρα, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνες τους ή σε συνδυασμό με πολλαπλές ράγες για να δημιουργήσετε μεγαλύτερη ευελιξία στην τοποθέτηση των φωτιστικών σας. Όλα τα ανταλλακτικά Designline διατίθενται επίσης σε μαύρο ή λευκό χρώμα για να ταιριάζουν με τα χρώματα των διαφόρων εξαρτημάτων.  

Βρείτε όλες τις ράγες φωτισμού ANTIDARK εδώ


ΠΩΣ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ DESIGNLINE TRACK SYSTEM


ΒΗΜΑ 1

Αρχικά, ξεκινάτε με την τοποθέτηση του φωτιστικού γραμμής Designline στην οροφή στο σημείο που θέλετε τον ευέλικτο φωτισμό και το συνδέετε στην πλησιέστερη πρίζα λαμπτήρα. Πρώτα απ' όλα, βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε και ένα Starter, το οποίο κάθε σύστημα ράγας Designline απαιτεί για την εγκατάσταση. Λάβετε υπόψη ότι ο εκκινητής πρέπει να τοποθετείται στο τέλος της ράγας και όχι στη μέση.
STARTER PIECE
CENTERSTART
ΒΗΜΑ 2

Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε να συνδυάσετε πολλά κομμάτια μαζί χρησιμοποιώντας διάφορες συνδέσεις. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν Σύνδεσμο, ο οποίος σας επιτρέπει να συνδέσετε πολλές φωτεινές ράγες σε ευθεία γραμμή μεταξύ τους- ή έναν Σύνδεσμο Τ, ο οποίος σας επιτρέπει να συνδέσετε τρεις ράγες ταυτόχρονα για να σχηματίσουν ένα "Τ"- ή έναν Γωνιακό, τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αν θέλετε οι φωτεινές σας ράγες να σχηματίσουν μια γωνία. Όποιο Connector και αν επιλέξετε, θα μπορείτε να διαχέετε το φως σε μεγαλύτερη περιοχή προς διάφορες κατευθύνσεις.
CONNECTOR
T-CONNECTOR
CORNER
ΒΗΜΑ 3

Μετά τα δύο πρώτα βήματα, μπορείτε να αρχίσετε να προσθέτετε ακριβώς τον σωστό αριθμό των Design Tube Spots, Design Tube Spots, Designline Bell Spots ή Designline Tube Pendants στο φωτισμό της ράγας σας ανάλογα με τις ανάγκες σας. Εδώ μπορείτε να συνδυάσετε τόσο τα spots όσο και τα κρεμαστά φωτιστικά ακριβώς όπως εσείς κρίνετε σκόπιμο και να αλλάξετε εύκολα και κομψά τις θέσεις τους ανάλογα με τις ανάγκες και τη διάθεσή σας για να δημιουργήσετε ένα μοναδικό και διακοσμητικό στοιχείο σχεδιασμού που μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε στο σπίτι σας.
ΒΗΜΑ 4

Εάν θέλετε να προσθέσετε στο σύστημα τροχιάς σας "κανονικά" κρεμαστά μενταγιόν που δεν είναι ειδικά σχεδιασμένα για αυτό, χρησιμοποιήστε έναν Ανταπτορα κρεμαστών μενταγιόν. Τότε είστε έτοιμοι να κρεμάσετε τα μενταγιόν σας ακριβώς στην απόσταση και στον αριθμό που θέλετε στην πίστα σας - ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι κάθε μενταγιόν μπορεί να ζυγίζει το πολύ 5 kg. Με ένα φωτιστικό ράγας, μπορείτε να έχετε πολλά φωτιστικά το ένα δίπλα στο άλλο χωρίς την ανάγκη πρόσθετων καλωδίων - αρκετά έξυπνο και πρακτικό.
ΒΗΜΑ 5

Ως μια ωραία τελική πινελιά στο σύστημα ράγας σας, μπορείτε να προσθέσετε ένα πλαστικό Κάλυμμα πάνω από τη ράγα Designline για να καλύψετε τις οπές όπου δεν έχουν τοποθετηθεί τα φώτα για μια πιο βελτιωμένη εμφάνιση. Η ράγα κάλυψης μπορεί επίσης να κοπεί εύκολα και να προσαρμοστεί στις ανάγκες σας.
ΒΡΕΊΤΕ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΈΣ ΡΆΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΆ ΓΙΑ ΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ ΡΆΓΑΣ DESIGNLINE ΕΔΏ

<hr><font size="+2">ΣΥΣΤΗΜΑ HALO TRACK</font>


ΣΥΣΤΗΜΑ HALO TRACK

Παρακάτω μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το σύστημα φωτισμού του Halo Track, το οποίο είναι ένα απλό και έξυπνο σύστημα που σας δίνει επίσης μια πληθώρα ευέλικτων επιλογών φωτισμού. Οι ράγες φωτισμού Halo Tracks διατίθενται σε μαύρο και λευκό χρώμα με μήκος 1,2 ή 2 μέτρων, τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνες τους ή με πολλαπλές ράγες για να επεκτείνετε το μέγεθος της περιοχής που θέλετε να φωτίσετε.  

Βρείτε όλα τα φωτιστικά ράγας Halo Tracks εδώ


ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ HALO TRACK

ΒΗΜΑ 1

Αρχικά, τοποθετήστε τη ράγα Halo Track στην οροφή και εγκαταστήστε την στην πλησιέστερη πρίζα. Η ράγα μπορεί να κοντύνει, να επεκταθεί και να τοποθετηθεί απλά με τις βίδες που περιλαμβάνονται. Όλα τα μενταγιόν 230V μπορούν να χρησιμοποιηθούν με τα φωτιστικά σώματα Halo Track track, όπου μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν διακόπτες dimmer.

ΒΗΜΑ 2

Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε να συνδέσετε πολλαπλά track lights μεταξύ τους, είτε χρησιμοποιώντας ένα Τ-κομμάτι, το οποίο σας επιτρέπει να συνδέσετε τρία tracks ταυτόχρονα για να σχηματίσετε ένα Τ- είτε χρησιμοποιώντας ένα σύστημα συναρμολόγησης για τα track lights Halo Track. Αυτό το σύστημα συναρμολόγησης περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, μια Γωνία 90° της ράγας Halo Track, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να συνδέσετε τις ράγες σας μεταξύ τους για να σχηματίσετε μια γωνία. Περιλαμβάνει επίσης έναν Ελ-συλλέκτη, τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εάν θέλετε να συνδέσετε πολλές ράγες σε ευθεία γραμμή για να επεκτείνετε το φωτισμό σε μια μεγαλύτερη περιοχή - για παράδειγμα, πάνω από ένα μακρύ τραπέζι φαγητού ή ένα μακρύ διάδρομο. Τέλος, υπάρχει επίσης ένας σύνδεσμος Flex connector για τη ράγα Halo Track, ο οποίος σας επιτρέπει να συνδέσετε δύο ράγες και να λυγίσετε την ένωση ακριβώς όπως θέλετε. Με αυτό το σύστημα σύνδεσης, έχετε ένα ευρύ φάσμα επιλογών τοποθέτησης, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε τέλεια το φωτισμό σας στο εσωτερικό σας και τις ανάγκες σας.

ΒΗΜΑ 3

Ως τελευταίο μέρος της εγκατάστασης, μπορείτε να συνδέσετε τους προβολείς ή τα κρεμαστά σας φωτιστικά στη ράγα - και αν χρησιμοποιείτε συνηθισμένα κρεμαστά φωτιστικά, θα χρειαστείτε επίσης έναν προσαρμογέα κρεμαστών φωτιστικών, ο οποίος είναι συμβατός με όλα τα κρεμαστά φωτιστικά 230V με μέγιστο βάρος 4 kg - ο προσαρμογέας μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τα περισσότερα άλλα φωτιστικά.
ΒΡΕΊΤΕ ΌΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΆ ΕΞΑΡΤΉΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ ΣΙΔΗΡΟΤΡΟΧΙΏΝ HALO ΕΔΏ