Λαμπτήρες ανθεκτικοί στο θαλασσινό νερόΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ -
Ο ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑ ΣΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ΝΕΡΑ
Τα ορμητικά κύματα, ο δυνατός άνεμος και η αλμυρή θάλασσα αποτελούν καθημερινή πραγματικότητα για πολλούς ανθρώπους, θέτοντας μια ιδιαίτερη πρόκληση για την ανθεκτικότητα του σπιτιού σας. Ειδικά στις παράκτιες περιοχές, οι δύσκολες καιρικές συνθήκες μπορεί να είναι ασυγχώρητες για τον εξωτερικό σας φωτισμό, γι' αυτό και είναι ζωτικής σημασίας να επιλέγετε λαμπτήρες που μπορούν να αντέξουν αυτές τις επιδράσεις. Κορυφαίες μάρκες, όπως η Nordlux, η Paulmann και η DCW, ανταποκρίθηκαν στην πρόκληση και παρήγαγαν λαμπτήρες από εξαιρετικά ανθεκτικά υλικά που μπορούν να αντέξουν τις δυνάμεις της φύσης και να διατηρήσουν τη λειτουργικότητά τους για χρόνια. Παρακάτω μπορείτε να εξερευνήσετε τους διαφορετικούς λαμπτήρες εξωτερικού χώρου που είναι κατάλληλοι για σκληρά παράκτια περιβάλλοντα, ώστε να βρείτε το τέλειο φωτιστικό σώμα ανθεκτικό στο θαλασσινό νερό για το σπίτι σας!
<hr><font size="+2">NORDLUX</font>


NORDLUX

Η δανέζικη Nordlux είναι γνωστή για την εντυπωσιακή σειρά φωτιστικών εξωτερικού χώρου που συνδυάζει την αισθητική και τη λειτουργικότητα με μοναδικό τρόπο. Με έμφαση σε υλικά όπως ο ορείχαλκος, ο χαλκός και ο χάλυβας corten, η Nordlux δημιουργεί φωτιστικά εξωτερικού χώρου που δεν είναι μόνο όμορφα αλλά και ανθεκτικά ακόμη και στις πιο δύσκολες σκανδιναβικές καιρικές συνθήκες. Η τεχνογνωσία τους στον γαλβανισμένο χάλυβα είναι αξιοσημείωτη, γεγονός που αντικατοπτρίζεται στη μεγάλη γκάμα των φωτιστικών τους που είναι κατασκευασμένα για να αντέχουν στις σκληρές συνθήκες, ιδίως στις παράκτιες περιοχές.

Μέσω της προηγμένης τεχνολογίας γαλβανισμού, η Nordlux διασφαλίζει ότι τα εξωτερικά φώτα της παραμένουν ανθεκτικά και χωρίς σκουριά, ακόμη και μετά από χρόνια έκθεσης στον άνεμο, τις καιρικές συνθήκες και τον αλμυρό αέρα. Η προηγμένη χημική διαδικασία πίσω από το γαλβάνισμα δημιουργεί ένα προστατευτικό επιφανειακό κράμα που προστατεύει αποτελεσματικά τον χάλυβα από τη σκουριά και άλλες επιβλαβείς περιβαλλοντικές επιδράσεις. Οι γαλβανισμένοι εν θερμώ λαμπτήρες τους απαιτούν ελάχιστη συντήρηση και με την πάροδο του χρόνου αναπτύσσουν μια όμορφη, μοναδική πατίνα που ενισχύει μόνο την αισθητική τους. Ωστόσο, αν θέλετε να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής των λαμπτήρων Nordlux, συνιστάται ο τακτικός καθαρισμός, ειδικά σε παράκτιες περιοχές για την απομάκρυνση των εναποθέσεων αλατιού.
Η δέσμευση της Nordlux για ποιότητα και ανθεκτικότητα επεκτείνεται επίσης στη μοναδική επιφάνεια "Designed for Seaside", η οποία έχει μια πρωτοφανή εγγύηση 10 ετών κατά της φθοράς της επιφάνειας. Με αυτή τη μοναδική προσφορά, η Nordlux επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της να παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας που μπορούν να αντεπεξέλθουν ακόμη και στα πιο απαιτητικά εξωτερικά περιβάλλοντα με στυλ και ανθεκτικότητα. Η καινοτόμος προσέγγισή τους και το πάθος τους για το σχεδιασμό τους καθιστούν κορυφαίο παίκτη στον τομέα του φωτισμού εξωτερικών χώρων και τα προϊόντα τους είναι ιδιαίτερα αναγνωρισμένα τόσο από επαγγελματίες όσο και από ιδιώτες πελάτες παγκοσμίως. Η Nordlux συνεχίζει να θέτει τα πρότυπα για το φωτισμό εξωτερικών χώρων συνδυάζοντας την τεχνολογία, την αισθητική και την ανθεκτικότητα με έναν μοναδικό τρόπο που δημιουργεί μια φωτεινή διαφορά σε κάθε εξωτερικό περιβάλλον.

Ανάμεσα στην εντυπωσιακή γκάμα φωτιστικών εξωτερικού χώρου της Nordlux μπορούμε να ξεχωρίσουμε το Aleria outdoor wall lamp και το Helix wall lamp, και τα δύο κατασκευασμένα για τις δύσκολες σκανδιναβικές καιρικές συνθήκες με ένα μοναδικό θαλάσσιο σχεδιασμό που τονίζει το ωμό και το ρουστίκ.

Δείτε περισσότερα φωτιστικά εξωτερικού χώρου της NORDLUX ΕΔΩ
<hr><font size="+2">LAMPE GRAS </font>


LAMPE GRAS

Τα πρώτα γραμμικά σχέδια για την εμβληματική σειρά la Lampe Gras δημιουργήθηκαν για πρώτη φορά το 1921 από τον καινοτόμο αρχιτέκτονα Bernard-Albin Gras και αποτελούν σήμερα ένα πολυπόθητο συλλεκτικό αντικείμενο για τους λάτρεις του ντιζάιν σε όλο τον κόσμο. Η σειρά διατίθεται σε ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών μοντέλων, τα οποία χαρακτηρίζονται από τον απλό και στιβαρό σχεδιασμό τους. Ως εκ τούτου, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο σχεδιασμός Lampe Gras διατίθεται και ως εξαιρετικά φωτιστικά εξωτερικού χώρου, κατάλληλα για τα βουνά ή τις παράκτιες περιοχές, όπου οι καιρικές συνθήκες μπορεί να είναι ιδιαίτερα σκληρές για τον εξωτερικό φωτισμό.

Με τη στιβαρή κατασκευή τους και τον ανθεκτικό στο θαλασσινό νερό σχεδιασμό τους, τα φωτιστικά τοίχου 304 Classic Outdoor Seaside είναι τέλεια σχεδιασμένα για να αντέχουν στα πιο σκληρά περιβάλλοντα. Αυτό το μοντέλο διατίθεται τόσο σε μοντέρνο μαύρο χρώμα όσο και σε ρουστίκ, ακατέργαστο χάλκινο υλικό, αναδεικνύοντάς το ως διαχρονικό κομμάτι σχεδιασμού σε εξωτερικούς χώρους. Η αντοχή αυτών των φωτιστικών στο αλμυρό νερό και στη διάβρωση τα καθιστά ιδανικά για το φωτισμό ακόμη και των πιο εκτεθειμένων περιοχών, εξασφαλίζοντας μακροχρόνια και αξιόπιστη απόδοση ανεξάρτητα από τις δύσκολες συνθήκες.

Δείτε τα δύο εξωτερικά φωτιστικά τοίχου SEASIDE από το LAMPE GRAS ΕΔΩ
<hr><font size="+2">PAULMANN</font>


PAULMANN

Λόγω της υψηλής αλατότητας του αέρα, τα φωτιστικά σώματα σε παράκτιες περιοχές εκτίθενται σε ισχυρότερες περιβαλλοντικές επιδράσεις σε σύγκριση με άλλα μέρη, με αποτέλεσμα την αυξημένη διάβρωση τόσο των μετάλλων όσο και των πλαστικών υλικών. Γι' αυτό το λόγο η γερμανική Paulmann χρησιμοποιεί ειδικά κατασκευασμένο πλαστικό υλικό ανθεκτικό στο θαλασσινό νερό για να διασφαλίσει ότι τα φωτιστικά σας εξωτερικού χώρου παραμένουν προστατευμένα από τη διάβρωση, ακόμη και κοντά στη θάλασσα, και διατηρούν την ομορφιά τους για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Με την ανθεκτική κατασκευή τους και το ειδικά κατασκευασμένο πλαστικό ανθεκτικό στο θαλασσινό νερό, τα Zenera Outdoor Bollard SWR και Kulma Outdoor Bollard SWR είναι μερικές μόνο από τις πολλές προφανείς επιλογές, τέλεια σχεδιασμένες για να αντέχουν στις δύσκολες καιρικές συνθήκες και τους ανέμους κοντά σε παράκτιες περιοχές. Με αυτά τα φώτα και τα υπόλοιπα φώτα SWR της Paulmann, σας εγγυώνται μακροχρόνιο και αξιόπιστο φωτισμό στους εξωτερικούς σας χώρους - και ως πρόσθετο μπόνους, ορισμένες από τις παραλλαγές τους είναι επίσης εξοπλισμένες με αισθητήρα σούρουπου, ανιχνευτή κίνησης ή γίνονται φιλικές προς τα έντομα για τις περιοχές όπου υπάρχουν πολλά έντομα.

Δείτε την πλήρη γκάμα των ανθεκτικών στα θαλασσινά νερά λαμπτήρων της PAULMANN ΕΔΩ
ΔΕΊΤΕ ΤΗΝ ΠΛΉΡΗ ΓΚΆΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΕΚΤΙΚΏΝ ΣΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΌ ΝΕΡΌ ΛΑΜΠΤΉΡΩΝ ΜΑΣ ΕΔΏ