Black Friday 2023 στο Lampemesteren.gr

Έχετε εγγραφεί στο κλαμπ πελατών μας; Θα έχετε όλα τα οφέλη για τη Black Friday!

.

Προσεγγίζουμε τη Black Friday. Αν θέλετε να ενημερώνεστε για όλες τις μεγάλες προσφορές μας, ακολουθήστε μας εδώ ή εγγραφείτε στο club πελατών μας. Εκεί θα είστε πάντα ανάμεσα στους πρώτους που θα μαθαίνουν όλες τις προσφορές! Η Black Friday είναι η 24η Νοεμβρίου 2023 και θα υπάρχουν πολλές μεγάλες προσφορές! Την Black Friday, θα μπορέσετε να εξοικονομήσετε τουλάχιστον 15% σε επώνυμες λάμπες στο Lampemesteren. Θα έχουμε εκπτώσεις έως και 50%, οπότε αν θέλετε να κάνετε μια μεγάλη συμφωνία, καλύτερα να προλάβετε!


Δοκιμάστε την τύχη σας στο παιχνίδι μας και κερδίστε το καλάθι σας!

Όντας μέλος του κλαμπ πελατών μας, θα έχετε επίσης... • Προσφορές που παίρνετε μόνο εδώ
 • Όμορφες προσφορές
 • Ενδιαφέρουσες αναρτήσεις στο blog
 • Πληροφορίες για όλα τα δροσερά νέα του design πριν από οποιονδήποτε άλλον
 • Μάθετε τι είναι τάση αυτή τη στιγμή
 • Γνωρίστε τους διάσημους παλιούς σχεδιαστές
 • Μεγάλους διαγωνισμούς και πολλά, πολλά άλλα...

  Μπορείτε να διαγραφείτε από το ενημερωτικό δελτίο ανά πάσα στιγμή.

  .
 • Black Friday προσφορά

  Σύμφωνα με την παράδοση, θα βρείτε μια τεράστια γκάμα προσφορών την Black Friday. Ψάχνετε για ένα συγκεκριμένο φωτιστικό σχεδιαστών, φωτισμό εξωτερικού χώρου για τον κήπο ή ένα παιδικό φωτιστικό; Θα τα βρείτε όλα στο Lampemesteren - ακόμη και αυτή τη μεγάλη ημέρα εκπτώσεων.

  Αλλά πώς προέκυψε αυτή η ημέρα και πότε έφτασε στην πραγματικότητα στη Δανία; Θα βρείτε τις απαντήσεις σε αυτά και σε πολλά άλλα ερωτήματα παρακάτω.

  Τι είναι η Μαύρη Παρασκευή;

  Είναι μια ημέρα - και πάντα την ίδια ημέρα κάθε χρόνο - κατά την οποία τα καταστήματα και τα διαδικτυακά καταστήματα οργανώνουν μια ειδική ημέρα εκπτώσεων. Μια ημέρα με πολύ σημαντικές προσφορές, γι' αυτό και η ημέρα αυτή έχει γίνει τόσο δημοφιλής.

  Η παράδοση ξεκίνησε από τις Ηνωμένες Πολιτείες και προέκυψε ως ημέρα αγορών, εν μέρει για να εγκαινιάσει την περίοδο των χριστουγεννιάτικων αγορών και εν μέρει για να ενθαρρύνει τις αγορές μετά από μια επιτυχημένη Thanksgiving. Οι πολλές ευκαιρίες είχαν σκοπό να τραβήξουν τα βλέμματα των καταναλωτών, και σίγουρα το έκαναν. Επειδή η ημέρα αυτή είναι τεράστια στις ΗΠΑ! Ορισμένοι εργαζόμενοι έχουν ακόμη και ρεπό, ενώ άλλοι περνούν τις πρώτες πρωινές ώρες πριν από τη δουλειά τους στήνοντας ουρές μπροστά από τα καταστήματα. Κανείς δεν θέλει να χάσει τις τρελές προσφορές - και πιθανότατα ούτε εσείς θα χάσετε. Με την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο της Lampmeister, θα ενημερώνεστε για τις πολλές προσφορές που μπορείτε να περιμένετε μέχρι την ίδια την ημέρα.

  Μαύρη Παρασκευή πώληση λαμπτήρων

  Φυσικά, θα βρείτε επίσης λαμπτήρες σχεδιαστών σε προσφορά αυτή τη μεγάλη ημέρα αγορών. Στη Lampemesteren, διοργανώνουμε τη Black Friday εδώ και αρκετά χρόνια. Φέτος, συνεχίζουμε την ετήσια γιορτή ευκαιριών και σας προσφέρουμε εκπληκτικά φωτιστικά Black Friday σε χαμηλές τιμές! Η εύρεση του τέλειου λαμπτήρα -τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους- είναι δύσκολη. Ωστόσο, ο σωστός λαμπτήρας είναι ένα σταθερό κομμάτι που μπορείτε να έχετε για πάντα. Αλλά γιατί να μην εξοικονομήσετε κάποια χρήματα για αυτό; Το καλύτερο από όλα, είναι ένα εξαιρετικό σχέδιο που μπορείτε να αγαπάτε για πάντα και να πληρώνετε λιγότερα.
  Το 2015, η ημέρα έσπασε όλα τα ρεκόρ στη Δανία. Μετρούμενη με βάση τον αριθμό των συναλλαγών Dankort, έγινε η μεγαλύτερη ημέρα αγορών που υπήρξε ποτέ. Αυτό λέει κάτι για τη μορφή της ημέρας και τις προσφορές που θα βρείτε μόνο αυτή την ξεχωριστή ημέρα. Παρόλο που η ημέρα ξεκίνησε από τις ΗΠΑ - όπου σημείωσε πρωτοφανή επιτυχία - έχει επίσης πολύ καλή υποδοχή στη Δανία. Η επιτυχία της ημέρας αγορών στη Δανία οφείλεται στη μεγάλη ποικιλία και τις πολλές και μεγάλες προσφορές. Μπορείτε να βρείτε τα πάντα, από καταψύκτες, ρούχα για σκύλους και φυσικά φωτισμό σε έκπτωση. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να βρείτε μια πληθώρα κρεμαστών φωτιστικών, επιτραπέζιων φωτιστικών, επιδαπέδιων φωτιστικών, φωτιστικών τοίχου και φωτιστικών εξωτερικού χώρου στο Lampemesteren.

  Ψωνίστε τα φώτα της Black Friday στο Lampemesteren και λάβετε μέρος στο μεγαλύτερο εμπορικό πάρτι της χρονιάς!