Κρεμαστά φώτα Coolicon

Το αμπαζούρ Coolicon κατασκευάστηκε για πρώτη φορά στο Λονδίνο το 1933 - την ίδια χρονιά που σχεδιάστηκε ο περίφημος χάρτης του μετρό για να δημιουργήσει μια επισκόπηση του εκτεταμένου δικτύου του μετρό. Η κοινή ιστορία και η εμφάνιση του κρεμαστού φωτιστικού στο μετρό του Λονδίνου ενέπνευσε την Coolicon Lighting να δημιουργήσει μια έκδοση του βιομηχανικού φωτιστικού για το μετρό με τον διάσημο χάρτη του μετρό τυπωμένο στο εσωτερικό του αμπαζούρ.

Ένα κρεμαστό φωτιστικό από την Coolicon Lighting δημιουργεί μια υπέροχη λάμψη πάνω από την τραπεζαρία σας ή τον προτιμώμενο χώρο εργασίας στο γραφείο ή την κουζίνα. Τα κλασικά μεταλλικά αμπαζούρ δίνουν στη μινιμαλιστική διακόσμησή σας μια προσωπική πινελιά και χρησιμεύουν ως πολύχρωμη αντίθεση στους λευκούς τοίχους. με μια χρωματική παλέτα που αγκαλιάζει την κληρονομιά του φωτιστικού και τις τρέχουσες τάσεις, το αμπαζούρ Coolicon επιτυγχάνει μια αρμονική έκφραση με τη μορφή ενός φωτιστικού που είναι ταυτόχρονα κλασικό και μοντέρνο. Βρείτε το τέλειο χρώμα για τη διακόσμησή σας παρακάτω, όπου το φωτιστικό διατίθεται σε δύο διαφορετικά μεγέθη.

Διαβάστε εδώ για το πώς παράγεται το Coolicon!
Εμφάνιση 36 από 47 προϊόντα
Μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας με το @lampemesteren
Εμπνευστείτε και αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί, από το ένα μοναδικό σπίτι στο άλλο. Κάντε tag τις φωτογραφίες σας με #yesLampemesteren και μπορεί να δείτε το σπίτι σας εδώ!