Εξωτερικά φώτα Louis Poulsen - Γνωρίστε τα

ΕΞΩΤΕΡΙΚΆ ΦΏΤΑ LOUIS POULSEN
Για δεκαετίες, η Louis Poulsen βρίσκεται στην κορυφή όταν πρόκειται για σχεδιασμό και τη ζωή και τη λειτουργία του φωτός. Ειδικότερα, η Louis Poulsen είναι γνωστή για τη μακροχρόνια συνεργασία της με τον Poul Henningsen, ο οποίος έχει σχεδιάσει αμέτρητους λαμπτήρες σε συνεργασία με τη Louis Poulsen. Έκανε παγκοσμίως γνωστή την αρχή των τριών σκιάστρων, και σήμερα μπορείτε να βρείτε ακόμα πολλούς από τους δημοφιλείς λαμπτήρες PH στη συναρπαστική και εκτεταμένη γκάμα της Louis Poulsen. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα για μερικά από τα φωτιστικά εξωτερικού χώρου που θα βρείτε στην Louis Poulsen.


Φώτα εξωτερικού χώρου PH

Φώτα εξωτερικού χώρου PH

Τα φώτα εξωτερικού χώρου PH, όπως και τα φώτα εσωτερικού χώρου, αποτελούνται από τρεις αποχρώσεις που διαχέουν το φως, χωρίς να προκαλούν θάμβωση. Εκτός από τον εξαιρετικό φωτισμό του δρόμου, της βεράντας ή του κήπου σας, αποκτάτε μια κλασική εμφάνιση που ταιριάζει σε κάθε τύπο αρχιτεκτονικής - από την κλασική μονοκατοικία μέχρι τη σύγχρονη βίλα funkis.

Δείτε τα φωτιστικά εξωτερικού χώρου PH εδώ
AJ Garden

AJ Garden

Ο απρόσκοπτος και κομψός σχεδιασμός της λάμπας AJ είναι περισσότερο γνωστός από το ξενοδοχείο SAS Royal Hotel, όπου αρχικά αποτελούσε μέρος μιας συνολικής σχεδιαστικής ιδέας του Arne Jacobsen. Η σειρά διατίθεται επίσης για εξωτερική χρήση, εκπέμποντας ένα απαλό διάχυτο φως μπροστά από την πρόσοψή σας, κατά μήκος ενός δρόμου ή στον κήπο.

Δείτε τα φωτιστικά εξωτερικού χώρου AJ εδώ
Toldbod

Toldbod

Οι δημοφιλείς λαμπτήρες Tolbod είναι φυσικά διαθέσιμοι και ως εξωτερικά φωτιστικά τοίχου. Μεγαλύτερες από τις εσωτερικές, αλλά με την ίδια εμφάνιση. Ιδανικά δίπλα στην εξώπορτα, στη βεράντα και δίπλα στην εξωτερική κουζίνα και το μπάρμπεκιου.

Δείτε τις λάμπες Toldbod εδώ
Flindt

Flindt

Τον τελευταίο καιρό, η Flindt έχει γίνει μια επιτυχία τόσο για εσωτερικούς όσο και για εξωτερικούς χώρους. Το στρογγυλό σχήμα του φωτιστικού είναι ιδανικό για να σπάσει την αιχμηρή έκφραση της βίλας funkis. Το φωτιστικό τοίχου σχεδιάστηκε από τον Christian Flindt και κέρδισε το βραβείο "Λαμπτήρας της χρονιάς" στα βραβεία design 2019.

Δείτε τα φωτιστικά Flindt εδώ
Bysted Garden

Bysted Garden

Με το όνειρο να δημιουργήσει ένα κολωνάκι που δεν θα ήταν μόνο όμορφο από μόνο του, αλλά θα διακοσμούσε και το περιβάλλον του, ο Peter Bysted δημιούργησε αυτό το φωτιστικό το 1975. Το φωτιστικό εξωτερικού χώρου έχει ένα στρογγυλό συμμετρικό σχέδιο με τέσσερις δακτυλίους που αντανακλούν το φως προς τα κάτω, δημιουργώντας δακτυλίους και μοτίβα γύρω από το φωτιστικό.

Δείτε τις λάμπες Bysted Garden εδώ
Skot

Skot

Ο λαμπτήρας Skot είναι ένας παλιός γνώριμος, σχεδιασμένος από τον Lauritz Knudsen στις αρχές της δεκαετίας του 1900. Ο σκοπός του λαμπτήρα προοριζόταν αρχικά για μεγαλύτερα σκάφη και τη ναυτιλιακή βιομηχανία, όπου το σχήμα και η εμφάνισή του είναι απολύτως τέλεια. Έκτοτε, ο λαμπτήρας έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως σε άλλα πλαίσια και θα τον δείτε συχνά στο μισό τοίχο κατά μήκος του δρόμου, στο εργαστήριο και, όχι λιγότερο σημαντικό, στο σπίτι τόσο γύρω όσο και δίπλα στην εξώπορτα.

Se Skot lamperne her
Albertslund

Albertslund

Πιθανόν να έχετε δει τα φώτα τοίχου του Albertslund στους δρόμους. Θα τα δείτε συχνά τοποθετημένα δίπλα σε δημόσια κτίρια, μουσεία και παρόμοια. Το εξωτερικό φως σχεδιάστηκε από τον Jens Møller-Jensen το 1963 για μια κατοικημένη περιοχή στο Albertslund. Το φωτιστικό τοίχου έχει μια μινιμαλιστική εμφάνιση με έναν υπαινιγμό ρετρό, ένα φωτιστικό τοίχου που ταιριάζει τόσο στο αρχοντικό, στο εξοχικό όσο και στην πρόσοψη του καταστήματος.

Δείτε το φωτιστικό Albertslund εδώ
Nyhavn

Nyhavn

Το φωτιστικό Nyhavn σχεδιάστηκε από τους Alfred Homann και Ole V. Kjær. Kjær. Το φαρδύ σκίαστρο του λαμπτήρα εξασφαλίζει ένα καθοδικό, άνετο και ευρείας δέσμης φως. Το εσωτερικό του καλύμματος είναι ματ λευκό λακαρισμένο για να αντανακλά ένα απαλό και ομοιόμορφο φως για το εξωτερικό σας περιβάλλον.

Δείτε τις λάμπες Nyhavn εδώ

Louis Poulsen Φωτιστικά εξωτερικού χώρου στο πέρασμα των χρόνων

Με την πάροδο των χρόνων, υπήρξαν διάφορα φωτιστικά εξωτερικού χώρου από την Louis Poulsen. Εάν έχετε ένα εξωτερικό φωτιστικό που δεν αναφέρεται εδώ, μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών μας. Ορισμένα από τα παλαιότερα μοντέλα εξακολουθούν να υπάρχουν στη γκάμα, ενώ άλλα έχουν καταργηθεί. Εάν χρειάζεστε ανταλλακτικό, αυτό αποτελεί συχνά μια επιλογή - και είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο.


LOUIS POULSEN OUTDOOR LIGHTS


PH Wall - ένα κλασικό σχεδιαστικό μοντέλο


Το PH Wall είναι ίσως ένα από τα πιο εμβληματικά φωτιστικά εξωτερικού χώρου. Το PH Wall Copper είναι κατασκευασμένο από μη επεξεργασμένο χαλκό, πράγμα που σημαίνει ότι με την πάροδο του χρόνου θα αποκτήσει μια όμορφη πατίνα. Η διαδικασία αυτή μπορεί να έχει ήδη ξεκινήσει όταν παραλάβετε το προϊόν.

Λαμπτήρες εξωτερικού χώρου PH


Από τους Poul Henningsen και Louis Poulsen, θα βρείτε σήμερα 3 λαμπτήρες εξωτερικού χώρου PH. Τον εμβληματικό PH Wall σε χαλκό και τον κομψό και κλασικό PH 3-2½ Wall Black, ο οποίος διατίθεται και ως κολωνάκι.
Ο σχεδιασμός του συστήματος τριών σκιάστρων στέλνει το μεγαλύτερο μέρος του φωτός προς τα κάτω. Τα φωτιστικά εξωτερικού χώρου PH είναι λευκά στο εσωτερικό τους για διάχυτο και ευχάριστο φως.

Φώτα εξωτερικού τοίχου PH - Επιλέξτε το κατάλληλο για το σπίτι σας


Αν θέλετε να κρεμάσετε τα φώτα PH σε εξωτερικούς χώρους, επιλέξτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα με το εξωτερικό του σπιτιού σας. Το μαύρο χρώμα είναι η ασφαλής επιλογή και ταιριάζει καλά με τα καθαρά χρώματα τούβλου, όπως το λευκό ή το γκρι. Αν ζείτε σε ένα κλασικό σπίτι από τούβλα με κόκκινα ή καφετιά τούβλα, το χάλκινο φωτιστικό τοίχου θα ταιριάζει υπέροχα με τις ζεστές αποχρώσεις του σπιτιού.

Φώτα εξωτερικού χώρου PH - Τοποθέτηση


Η τοποθέτηση των φώτων PH εξαρτάται αποκλειστικά από το γούστο και από το πώς φαίνεται το σπίτι από όλες τις πλευρές. Το κλασικό είναι να κρεμάσετε ένα δίπλα στην εξώπορτα. Κάποιοι επιλέγουν να τα τρέξουν σε όλο το σπίτι και άλλοι τα τοποθετούν στη βεράντα. Το PH Bollard είναι ιδανικό για δρόμους, διαδρόμους ή ως επιπλέον φωτισμός στην αυλή.