Κατάσταση αποθέματος


  • Το προϊόν είναι σε απόθεμα
    Το προϊόν είναι σε απόθεμα και το αποστέλλουμε το συντομότερο δυνατό.


  • Σε απόθεμα σε: 3-5 ημέρες
    Το προϊόν δεν είναι σε απόθεμα. Ωστόσο, από την παραγγελία, αναμένουμε να το έχουμε σε απόθεμα σε 3-5 εργάσιμες ημέρες (παράδειγμα). Μετά από αυτό, παρακαλούμε να υπολογίσετε επιπλέον 2-5 εργάσιμες ημέρες για να σας παραδοθεί το προϊόν. Στην απίθανη περίπτωση που χρειαστεί περισσότερο χρόνο, θα σας ενημερώσουμε μέσω του συνδέσμου παραγγελίας σας Edison.


  • 15-12-2023 (παράδειγμα)
    Αυτό σημαίνει ότι το είδος δεν είναι σε απόθεμα, αλλά έχουμε λάβει ημερομηνία παράδοσης από τον προμηθευτή μας. Η 15-12-2023 είναι απλώς ένα παράδειγμα, αλλά η ημερομηνία θα είναι συνήθως κάποια στιγμή στο μέλλον. Μετά από αυτό, παρακαλούμε να περιμένετε επιπλέον 2-5 εργάσιμες ημέρες για να σας παραδοθεί το προϊόν. Στην απίθανη περίπτωση που χρειαστεί περισσότερο χρόνο, θα σας ενημερώσουμε μέσω του συνδέσμου παραγγελίας σας Edison.


  • Δεν είναι σε απόθεμα
    Αυτό σημαίνει ότι το είδος δεν είναι σε απόθεμα και δεν γνωρίζουμε ακόμη πότε ο προμηθευτής μας μπορεί να το παραδώσει. Μετά την παραγγελία, θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατό μέσω του συνδέσμου παραγγελίας σας Edison με την αναμενόμενη ημερομηνία παράδοσης.




Παρακαλούμε να θυμάστε ότι οι αναμενόμενοι χρόνοι παράδοσης αποτελούν μόνο μια κατευθυντήρια γραμμή και όχι εγγύηση.