Μοναδικός και διακοσμητικός σουηδικός σχεδιασμός - Η Lampemesteren καλωσορίζει την Globen Lighting στην ιστοσελίδα της!

October 20 2022
Μοναδικός και διακοσμητικός σουηδικός σχεδιασμός - Η Lampemesteren καλωσορίζει την Globen Lighting στην ιστοσελίδα της!
Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τη Globen Lighting στη συλλογή με όλα τα πρακτικά, υπέροχα σχέδιά της σε διάφορα στυλ, ώστε να υπάρχει κάτι για όλους.

Η σουηδική μάρκα φωτισμού ιδρύθηκε το 1983 από τον Anders Hall και την Anne Charlotte Hall μετά από μια τυχαία γνωριμία με τη βιομηχανία φωτισμού. Όλα ξεκίνησαν το 1972, όταν ο Anders Hall έπρεπε να βρει μια εναλλακτική, για να μην πω δημιουργική, χρήση για 5.000 επιπλέον πλαστικά καλύμματα για πιάτα τυριού, τα οποία ο θείος του είχε πουλήσει σε μια εταιρεία που κατέληξε να χρεοκοπήσει. Ο Anders Hall χρειάστηκε λίγο χρόνο για να σκεφτεί και τελικά άνοιξε μια τρύπα 42 χιλιοστών στο πάνω μέρος των καλυμμάτων, κόλλησε διακοσμητικά στο κάτω μέρος και τοποθέτησε ένα βύσμα στην κορυφή - και κάπως έτσι γεννήθηκε το πρώτο του φωτιστικό και του δόθηκε το όνομα "Stina". Αυτό το φωτιστικό οροφής ακολουθήθηκε σύντομα από ένα επιτραπέζιο φωτιστικό που αποτελούνταν από δύο πλαστικά καλύμματα τοποθετημένα σε μια βάση. Αυτή ονομάστηκε "Bullen" και μπορεί πλέον να βρεθεί σε φιλανθρωπικά και vintage καταστήματα. Αυτά τα δύο φωτιστικά σηματοδότησαν την αρχή ενός ισόβιου πάθους για το φωτισμό, για να μην αναφέρουμε μια σειρά από εξαιρετικά προϊόντα, όπως επιτραπέζια φωτιστικά, φωτιστικά οροφής, φωτιστικά τοίχου, φωτιστικά δαπέδου, κρεμαστά φωτιστικά, παιδικά φωτιστικά και φωτιστικά εξωτερικού χώρου που εγγυώνται ότι θα συμπληρώσουν κάθε στυλ διακόσμησης.

Η Globen Lighting διανύει πλέον τη δεύτερη γενιά της με τον Alexander Hall ως διευθύνοντα σύμβουλο και άλλους 14 υπαλλήλους, ενώ η μάρκα εδρεύει στο Svenljunga. Σε συνεργασία με εξωτερικούς σχεδιαστές και τη δική της εσωτερική ομάδα, η Globen Lighting δημιουργεί ένα ποικίλο χαρτοφυλάκιο μοναδικών και αισθητικών σχεδίων που είναι αποτέλεσμα ενός συλλογικού μοντέρνου, ενδιαφέροντος και εφευρετικού στυλ, οπότε είναι βέβαιο ότι θα βρείτε ένα φωτιστικό που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες και το στυλ σας!

Βρείτε την πλήρη γκάμα προϊόντων Globen Lighting εδώ