Εξαιρετικός φωτισμός με τον πολυέλαιο Ghost design από την 101 Copenhagen

November 29 2023
Εξαιρετικός φωτισμός με τον πολυέλαιο Ghost design από την 101 Copenhagen
Πολλά όμορφα φωτιστικά και στοιχεία εσωτερικού χώρου έχουν βρει το δρόμο τους στη νέα συλλογή της δανέζικης μάρκας σχεδιασμού 101 Copenhagen, και ένα από αυτά είναι ο υπνωτιστικά μοντέρνος πολυέλαιος Ghost. Αυτό το φωτιστικό είναι ιδανικό για όσους προτιμούν τον μοντέρνο μινιμαλισμό και έχουν αδυναμία στην αφηρημένη τέχνη. Με την πρωτοποριακή τεχνολογία φωτισμού, τη λιτή εμφάνιση και την εκφραστική απλότητα, ο πολυέλαιος Ghost είναι κατάλληλος για όλους τους μοντέρνους χώρους και εσωτερικούς χώρους.

Όπως και η υπόλοιπη συλλογή, ο πολυέλαιος Ghost σχεδιάστηκε από το δανέζικο σχεδιαστικό δίδυμο Christian Sofus Hansen και Tommy Hildal, οι οποίοι είναι επίσης οι κύριοι σχεδιαστές της 101 Copenhagen. Ο Tommy Hildal απέκτησε πολυετή εμπειρία στη βιομηχανία της μόδας προτού ξεκινήσει καριέρα στο σχεδιασμό εσωτερικών χώρων. Το έργο του επικεντρώνεται στο δικό του ενδιαφέρον για τα υλικά και τη διαδικασία με την οποία αυτά γίνονται έργα τέχνης, γεγονός που αντικατοπτρίζεται σε όλα τα προσεγμένα σχέδια του Hildal. Ο Christian Sofus Hansen σπούδασε αρχιτεκτονική και σχεδιασμό στη Βασιλική Ακαδημία Καλών Τεχνών της Δανίας και είναι ειδικός στο συνδυασμό του παραδοσιακού σχεδιασμού με τη σύγχρονη τεχνολογία και τις μεθόδους παραγωγής. Από το 2015, οι δύο σχεδιαστικές ιδιοφυΐες εργάζονται δίπλα-δίπλα, δημιουργώντας μια σειρά από εντυπωσιακά έργα εσωτερικού χώρου. Μπορείτε να βρείτε περισσότερα σχέδια των Christian Sofus Hansen και Tommy Hildahl ακριβώς εδώ.

Ο χαρακτηριστικός γραφικός σχεδιασμός του πολυέλαιου Ghost βασίζεται στη μινιμαλιστική τέχνη, συνδυάζοντας φωτισμό και γλυπτική σε ένα εντυπωσιακό σχέδιο με αίσθηση πρωτοπορίας. Αντί για συμβατικές αποχρώσεις και πηγές φωτός, το Ghost διαθέτει ένα εντυπωσιακό φωτιστικό με ένα αφηρημένο, στριμμένο μοτίβο που σχηματίζει ολόκληρη την κεφαλή του φωτιστικού. Αποτελείται από έναν λευκό ακρυλικό σωλήνα πίσω από τον οποίο βρίσκεται μια ενσωματωμένη πηγή φωτός LED που φωτίζει ολόκληρη τη δομή όταν ο λαμπτήρας είναι ενεργοποιημένος. Ο καινοτόμος πολυέλαιος διατίθεται σε δύο διαφορετικά μεγέθη, το καθένα με το δικό του υπνωτικό μοτίβο φωτός.

Δείτε τα όλα εδώ