Απεριόριστη χαρά με το επιτραπέζιο φωτιστικό Portofino σε φορητό σχεδιασμό

February 15 2024
Απεριόριστη χαρά με το επιτραπέζιο φωτιστικό Portofino σε φορητό σχεδιασμό
Σε μια όμορφη ένωση μορφής και λειτουργικότητας, πρακτικότητας και πανέμορφης εξωτερικής εμφάνισης, ο σχεδιαστής Valerio Sommella δημιούργησε τη σειρά επιτραπέζιων φωτιστικών Portofino για τον ιταλικό κατασκευαστή φωτιστικών Nemo Lighting. Ο Sommella γεννήθηκε στο Μιλάνο και αποφοίτησε από το Politecnico di Milano στο σχεδιασμό. Από την αρχή της καριέρας του και ιδιαίτερα μετά την ίδρυση του δικού του στούντιο σχεδιασμού το 2009, ο Sommella έχει δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό χαρτοφυλάκιο με όμορφα και μοναδικά σχέδια. Ο Sommella θεωρεί κάθε έργο μια ευκαιρία να εκφράσει ιδέες μέσω σχεδιαστικών ιδεών και προσπαθεί να κάνει τη μορφή, το υλικό και την τεχνολογία να συναντηθούν σε μια ανώτερη ενότητα. Μπορείτε να βρείτε περισσότερα από τα όμορφα σχέδια του Valerio Sommella ακριβώς εδώ.

Οι βασικές αρχές του Sommella αντικατοπτρίζονται ξεκάθαρα στο σχεδιασμό του επιτραπέζιου φωτιστικού Portofino, το οποίο με τον ευφυή συνδυασμό γεωμετρικών σχημάτων, το ψηλό, λεπτό ανάστημα και την αρμονική αλληλεπίδραση ελαφρότητας και βάρους αποτελεί από μόνο του ένα έργο τέχνης. Ο σκελετός και το κάλυμμα είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο με όμορφο επιφανειακό βερνίκι που διατίθεται σε διάφορες αποχρώσεις, ενώ η βάση είναι κατασκευασμένη από μάρμαρο σε αντίστοιχο χρώμα. Η πηγή φωτός αποτελείται από μια ενσωματωμένη μονάδα LED που είναι τοποθετημένη στην κάτω πλευρά της σκιάς, στέλνοντας το φως προς τα κάτω σε ένα όμορφο downlight που δημιουργεί όμορφο φωτισμό και ταυτόχρονα αναδεικνύει τον όμορφο σχεδιασμό του φωτιστικού. Το φως λειτουργεί μέσω ενός κουμπιού στο κάτω μέρος του σκελετού. Το κουμπί διαθέτει επίσης ενσωματωμένη λειτουργία dimming, ώστε να μπορείτε να ρυθμίσετε τη φωτεινότητα σε τρία επίπεδα. Αυτό δίνει φωτισμό 100%, 70% και 35% της συνολικής φωτεινότητας αντίστοιχα.

Η λάμπα είναι σχεδιασμένη ασύρματα, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε το φως της όπου κι αν βρίσκεστε. Η ενσωματωμένη πηγή φωτός LED φορτίζεται μέσω του παρεχόμενου καλωδίου που συνδέεται στη θύρα USB της λάμπας. Μετά από 4,5 ώρες, ο λαμπτήρας είναι πλήρως φορτισμένος και μπορεί να λάμπει για έως και 15 ώρες.

Δείτε το επιτραπέζιο φωτιστικό Portofino σε όλες τις εκδόσεις εδώ.
*** Translated with www.DeepL.com/Translator (free version) ***