Βελτιώστε το εσωτερικό σας με όμορφα σχέδια από τη σειρά Strand της Muuto - τώρα και ως επιτραπέζιο φωτιστικό!

February 26 2024
Βελτιώστε το εσωτερικό σας με όμορφα σχέδια από τη σειρά Strand της Muuto - τώρα και ως επιτραπέζιο φωτιστικό!
Τα κρεμαστά φωτιστικά της συλλογής Strand εξισορροπούν την τέλεια αρμονία μεταξύ ελαφρότητας και βάρους. Η χαριτωμένη, αιωρούμενη εμφάνιση που προσδίδει στα φωτιστικά τη μοναδική τους εμφάνιση - η οποία επιτυγχάνεται με την όμορφη λευκή επιφάνεια, τον ογκώδη σχεδιασμό και τα αόρατα κρεμαστά καλώδια - αντισταθμίζεται κομψά από τη δομή τους που μοιάζει με πυλώνα. Τώρα, ωστόσο, το αισθητικό κρεμαστό φωτιστικό διατίθεται και ως επιτραπέζιο φωτιστικό με τον ίδιο όμορφο σχεδιασμό.

Ο ιθύνων νους πίσω από αυτή την όμορφη δημιουργία, ο σχεδιαστής Benjamin Hubert, ενσωμάτωσε σκόπιμα στο σχεδιασμό του φωτιστικού συνειρμούς με τα σύννεφα στον ουρανό. Το λεπτό, ανθεκτικό χαρτί ιστού από το οποίο αποτελείται η σκιά είναι τεντωμένο σφιχτά πάνω από ένα χαλύβδινο πλαίσιο με λεπτές δοκούς, δημιουργώντας μια σύνθετη και προσεγμένη δομή που περιβάλλει την πηγή φωτός ενώ ταυτόχρονα λειτουργεί και ως διαχύτης. Η διαφανής εμφάνιση επιτρέπει στο φως να διεισδύει αποτελεσματικά μέσα από το υλικό της σκιάς, φιλτράροντάς το για μια ζεστή, ευχάριστη και, πάνω απ' όλα, ομοιόμορφη εμφάνιση. "Το επιτραπέζιο φωτιστικό Strand είναι πραγματικά μια απτή και λειτουργική πηγή φωτός με απαλό φωτισμό σε όλο το σώμα του, εμπλουτίζοντας κάθε χώρο με μια ορεκτική, γλυπτική ποιότητα".

Η λειτουργικότητα του φωτιστικού δεν αντικατοπτρίζεται μόνο στην ευέλικτη ποιότητα φωτός που ταιριάζει σχεδόν σε κάθε χώρο, αλλά και στην ενσωματωμένη λειτουργία dimming που σας επιτρέπει να ρυθμίζετε τη φωτεινότητα ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας, παρέχοντας τον κατάλληλο φωτισμό για κάθε περίσταση.

Το επιτραπέζιο φωτιστικό Strand διατίθεται επίσης ως κρεμαστό σε διάφορες εκδόσεις. Η όμορφη ισορροπία μεταξύ ελαφρότητας και βαρύτητας, η δομή, η επιλογή των υλικών, το χρώμα και ολόκληρη η σχεδιαστική ιδέα επαναλαμβάνονται σε όλα τα φωτιστικά της σειράς, ώστε να μπορούν εύκολα να συνδυαστούν για μια κομψή και συνεκτική έκφραση στο φωτισμό του δωματίου.

Δείτε το επιτραπέζιο φωτιστικό και την υπόλοιπη όμορφη συλλογή εδώ.