Τρία πανέμορφα κρεμαστά μπαστούνι Jamilla από την Bloomingville

February 29 2024
Τρία πανέμορφα κρεμαστά μπαστούνι Jamilla από την Bloomingville
Η νέα κρεμαστή σειρά Jamilla διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά του αληθινού ποιοτικού σχεδιασμού. Η σειρά αποτελείται από τρία μενταγιόν, το καθένα με το δικό του ξεχωριστό σχέδιο, αλλά όλα με το ίδιο όμορφο φυσικό σχέδιο. Η σκιά είναι κατασκευασμένη από μπαστούνι, το οποίο είναι γνωστό κυρίως από έπιπλα κήπου, καλάθια, καρέκλες κ.λπ. Εδώ, η μάρκα σχεδιαστών Bloomingville ήταν, όπως πάντα, δημιουργική στην προσέγγισή της στον εσωτερικό σχεδιασμό και μετέφερε το όμορφο υλικό στο μέσο του φωτιστικού. Επομένως, μπορείτε να συνδυάσετε το κρεμαστό φωτιστικό Jamilla με άλλα έπιπλα ή διακοσμητικά στοιχεία από μπαστούνι για να δημιουργήσετε μια όμορφη ιδέα οργανικού σχεδιασμού στο εσωτερικό σας.

Το οργανικό είναι η λέξη-κλειδί όταν πρόκειται να δημιουργήσετε μια ζεστή και άνετη ατμόσφαιρα στο σαλόνι που σας κάνει να αισθάνεστε σαν στο σπίτι σας. Το φυσικό υλικό και η υφαντή δομή των αποχρώσεων από μπαστούνι συμβάλλουν σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα, ενώ η ζεστή καφέ επιφάνεια καθιστά το φωτιστικό εύκολο να ταιριάξει σε διαφορετικές ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού και στυλ. Ωστόσο, ο λαμπτήρας είναι ιδιαίτερα ιδανικός για εσωτερικούς χώρους με μποέμικη έμπνευση και προτίμηση στα φυσικά υλικά.

Το κρεμαστό φωτιστικό διατίθεται σε τρία διαφορετικά μεγέθη. Κάθε παραλλαγή έχει ξεχωριστό σχήμα, αλλά όλα τα φωτιστικά σώματα χαρακτηρίζονται από απαλές καμπύλες και ογκώδη σχήματα. Το σκίαστρο είναι ανοιχτό στο κάτω μέρος, ώστε το φως να μπορεί να εισχωρήσει σε ένα άμεσο downlight. Ταυτόχρονα, το φως μπορεί επίσης να διαφύγει μέσω της πλεκτής δομής, παρέχοντας έμμεσο φωτισμό σε όλες τις πλευρές. Αυτός ο συνδυασμός άμεσου και έμμεσου φωτισμού καθιστά το Jamilla κατάλληλο πάνω από τραπέζια και ως οπίσθιο φωτισμό στο δωμάτιο. Χάρη στην απαλή και ευχάριστη ποιότητα φωτός της, η Jamilla μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη γωνία του καθιστικού, στο θερμοκήπιο και στο υπνοδωμάτιο.

Μπορείτε να βρείτε ολόκληρη τη σειρά Jamilla εδώ