Φέρτε φως και χαρά στο παιδικό δωμάτιο με τα νέα χαριτωμένα φωτιστικά με τα ζωάκια της σειράς First Light και Bundle of Light από την Mr. Maria.

March 04 2024
Φέρτε φως και χαρά στο παιδικό δωμάτιο με τα νέα χαριτωμένα φωτιστικά με τα ζωάκια της σειράς First Light και Bundle of Light από την Mr. Maria.
Η σειρά επιτραπέζιων φωτιστικών First Light και Bundle of Light από τον Ολλανδό Mr. Maria είναι μια αξιαγάπητη σειρά συλλεκτικών αντικειμένων που χαρακτηρίζεται από μια συνεπή σχεδιαστική ιδέα: όλα τα φωτιστικά έχουν σχήμα χαριτωμένων ζώων που θα μπορούσαν να είναι βγαλμένα κατευθείαν από εικονογραφημένο βιβλίο. Οι λαμπτήρες είναι ειδικά σχεδιασμένοι για το παιδικό δωμάτιο, αλλά μπορούν επίσης εύκολα να βρουν μια θέση στο σαλόνι και στο σπίτι κάθε συλλέκτη που αγαπά το design. Τώρα, στις δύο σειρές έχουν προστεθεί ακόμη περισσότερα αξιολάτρευτα φωτιστικά, όπως ένα φωτιστικό με ελέφαντα και μια μαϊμού, καθώς και τρία διαφορετικά φωτιστικά με δεινόσαυρους στη σειρά First Light.

Κάθε φωτιστικό χαρακτηρίζεται από ένα συμπαγές σχήμα από μαλακή, χωρίς BPA, ανθεκτική στα παιδιά σιλικόνη που προσθέτει ένα ευχάριστο στοιχείο αφής στο σχεδιασμό, ενώ παράλληλα προστατεύει τα φωτιστικά από ζημιές σε περίπτωση που πέσουν στο πάτωμα. Οι χαρακτηριστικές λεπτομέρειες που αποκαλύπτουν την ξεχωριστή προσωπικότητα του κάθε φωτιστικού διαμορφώνονται στο συνολικό σχήμα και πείθουν με τις απλές αλλά προσεκτικά επιλεγμένες λεπτομέρειες τους.

Το Bundle of Light διαθέτει μια πηγή φωτός LED που λειτουργεί με μπαταρία και, αφού ενεργοποιηθεί, σβήνει μόνη της μετά από 15 λεπτά, καθιστώντας αυτό το φωτιστικό ιδανικό για το παιδικό δωμάτιο το βράδυ. Δείτε ολόκληρη τη σειρά Bundle of Light εδώ.

Το First Light τροφοδοτείται επίσης από μπαταρία, αλλά μπορεί να φορτιστεί μέσω του παρεχόμενου συνδέσμου USB-C. Η ένταση του φωτός μπορεί να ρυθμιστεί σε έξι ρυθμίσεις, ανάλογα με το πόσο φωτεινό θέλετε να είναι το φως. Ανάλογα με την επιλεγμένη ρύθμιση, το φως μπορεί να λάμπει από 8 έως 120 ώρες μεταξύ των φορτίσεων. Μπορείτε να βρείτε ολόκληρη τη σειρά First Light Δείτε ολόκληρη τη συλλογή First Light εδώ.