Οι νέες ασύρματες συλλογές φωτισμού από την LOOM Design φέρνουν περισσότερη ευελιξία και αυτονομία στο φωτισμό

March 11 2024
Οι νέες ασύρματες συλλογές φωτισμού από την LOOM Design φέρνουν περισσότερη ευελιξία και αυτονομία στο φωτισμό
Η κομψή απλότητα και ο λειτουργικός σχεδιασμός είναι ακριβώς αυτό που χαρακτηρίζει όλες τις δημιουργίες της LOOM Design, μιας μάρκας που ανήκει στη Lampefeber, η οποία εισάγει και πωλεί σχεδιαστές φωτιστικών σε όλη τη Σκανδιναβία για περισσότερα από 30 χρόνια - τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επαγγελματίες πελάτες. Ένα εντυπωσιακό παράδειγμα της τεχνογνωσίας της LOOM Design στον συνδυασμό της απλότητας της μορφής με την ευελιξία της λειτουργίας μπορεί να δει κανείς στις δύο νέες συλλογές φωτιστικών Sia και Modi Micro Portable Table Lamp. Και οι δύο συλλογές είναι σχεδιασμένες ασύρματα και εξοπλισμένες με ενσωματωμένη πηγή φωτός LED και επαναφορτιζόμενη μπαταρία, έτσι ώστε να μην περιορίζονται σε ένα δωμάτιο, αλλά να μπορούν να μεταφερθούν για να τις απολαύσετε οπουδήποτε στο σπίτι ή ακόμη και να τις πάρετε μαζί σας εν κινήσει. Τόσο η Sia όσο και η Modi έχουν μια όμορφη απλότητα στο σχεδιασμό τους: και οι δύο είναι μινιμαλιστικές στο σχεδιασμό τους και διατίθενται σε μια διακριτική χρωματική γκάμα που τις καθιστά εύκολες να ταιριάξουν σε διαφορετικούς εσωτερικούς χώρους. Και τα δύο φώτα διαθέτουν επίσης ενσωματωμένη λειτουργία εξασθένισης που σας επιτρέπει να ρυθμίζετε και να προσαρμόζετε τη φωτεινότητα, ώστε να μπορούν να παρέχουν κατάλληλο φωτισμό για ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών σκοπών και περιστάσεων όλες τις ώρες της ημέρας και της νύχτας.

Οι προβολείς Sia click μπορούν να συνδυαστούν με πολλούς διαφορετικούς τύπους βάσεων για να δημιουργήσετε το δικό σας επιτραπέζιο, επιδαπέδιο ή επιτοίχιο φωτιστικό. Το σποτ συνδέεται με τη βάση μέσω μαγνητικών στοιχείων, καθιστώντας εύκολη την τοποθέτηση και την αποσύνδεσή του. Οι προβολείς και οι διαφορετικές βάσεις ταιριάζουν σε χρώμα και στυλ. Αυτό παρέχει την ιδανική βάση για ευέλικτο και ευπροσάρμοστο φωτισμό στο εσωτερικό σας σχεδιασμό. Δείτε ολόκληρη τη σειρά Sia εδώ.

Η Modi διαθέτει μια εκπληκτικά υψηλή κατηγορία προστασίας (IP65), καθιστώντας την κατάλληλη για εξωτερική χρήση. Ο λαμπτήρας μπορεί να φορτιστεί τόσο μέσω ενός βύσματος φορτιστή USB όσο και μέσω ενός σταθμού φόρτισης που σας επιτρέπει να φορτίζετε πολλούς λαμπτήρες ταυτόχρονα. Οι φορτιστές πωλούνται ξεχωριστά. Δείτε την πλήρη γκάμα και τα ανταλλακτικά εδώ.