Η νέα φορητή σειρά από την Markslöjd ταιριάζει σε όλους τους χώρους και όλες τις περιστάσεις

March 14 2024
Η νέα φορητή σειρά από την Markslöjd ταιριάζει σε όλους τους χώρους και όλες τις περιστάσεις
Ο σουηδικός κατασκευαστής φωτιστικών Markslöjd είναι γνωστός και αναγνωρισμένος για το συνδυασμό της διαχρονικής, σκανδιναβικής αισθητικής του με την υψηλή ποιότητα και την προηγμένη τεχνολογία για να παρέχει μια βέλτιστη εμπειρία φωτισμού που ευχαριστεί και ωφελεί κάθε μέρα. Άλλο ένα παράδειγμα της τεχνογνωσίας της Markslöjd στο συνδυασμό φόρμας και λειτουργίας μπορεί να βρεθεί στη νέα σειρά επιτραπέζιων φωτιστικών Filo, η οποία αποτελείται από φορητά φωτιστικά σε διάφορες όμορφες χρωματικές παραλλαγές. Όλα τα φωτιστικά είναι μονόχρωμα και διατηρούνται σε έναν ουδέτερο χρωματικό τόνο που τονίζει όμορφα τη μοντέρνα και μινιμαλιστική τους έκφραση. Το σχήμα έχει επίσης μια όμορφη απλότητα με μια στρογγυλή βάση, ένα λεπτό, σωληνοειδές πλαίσιο και μια κυλινδρική σκιά με ακριβώς την ίδια διάμετρο με τη βάση. Αυτό προσδίδει στο φωτιστικό ένα κομψό, στιλάτο προφίλ που λειτουργεί ιδιαίτερα καλά σε σκανδιναβικής και σκανδιναβικής έμπνευσης εσωτερικούς χώρους.

Δεδομένου ότι η Filo είναι σχεδιασμένη ασύρματα, μπορείτε να πάρετε τη λάμπα μαζί σας, ώστε να απολαμβάνετε τον πρακτικό φωτισμό της σε πολλά δωμάτια ταυτόχρονα. Ο λαμπτήρας διαθέτει προστασία IP44, καθιστώντας τον κατάλληλο τόσο για εσωτερική όσο και για εξωτερική χρήση. Επομένως, η Filo μπορεί εύκολα να βγει στη βεράντα και το μπαλκόνι ή σε ένα πικνίκ. Η λάμπα συνοδεύεται από καλώδιο USB-C για τη φόρτιση της ενσωματωμένης μπαταρίας που τροφοδοτεί την ενσωματωμένη μονάδα LED. Όταν ο λαμπτήρας είναι αναμμένος, το φως λάμπει κυρίως προς τα κάτω σε έναν άμεσο καθοδικό φωτισμό. Ωστόσο, καθώς το επάνω μέρος του καλύμματος είναι επικαλυμμένο με μια παγωμένη πλάκα, το φως λάμπει επίσης σε έναν απαλό ανοδικό φωτισμό που συμπληρώνει όμορφα τον κύριο φωτισμό.

Ο λαμπτήρας λειτουργεί μέσω ενός κουμπιού αφής στο επάνω μέρος του καλύμματος. Αυτό διαθέτει επίσης μια λειτουργία εξασθένισης που σας επιτρέπει να ρυθμίζετε και να προσαρμόζετε τη φωτεινότητα, ώστε να έχετε τον κατάλληλο φωτισμό για να καλύπτετε κάθε σας ανάγκη. Μετά από επτά ώρες φόρτισης, η μπαταρία είναι πλήρης και μπορεί να λάμπει για οκτώ ώρες στην υψηλότερη ρύθμιση φωτεινότητας και ακόμη περισσότερο στις ρυθμίσεις εξασθένισης.

Δείτε ολόκληρη τη σειρά πρακτικών φορητών φωτιστικών εδώ.