Η KDLN προσφέρει λειτουργικό φωτισμό και κομψή αισθητική με τη νέα κρεμαστή σειρά 'Motus'

March 18 2024
Η KDLN προσφέρει λειτουργικό φωτισμό και κομψή αισθητική με τη νέα κρεμαστή σειρά 'Motus'
Το στυλ χαρακτηρίζει κάθε μέρος της όμορφης νέας σειράς κρεμαστών φωτιστικών από την ιταλική μάρκα σχεδιαστών KDLN. Η συλλογή φωτιστικών είναι το πνευματικό παιδί του διεθνούς στούντιο σχεδιασμού Shulab, το οποίο είναι υπεύθυνο για μια μεγάλη γκάμα αναγνωρισμένων σχεδίων για μάρκες σχεδιαστών υψηλού προφίλ. Δείτε περισσότερες από τις όμορφες δημιουργίες τους εδώ.

Είναι ενδεικτικό ότι η συγκεκριμένη σειρά κρεμαστών έχει πάρει το όνομά της από τη λατινική λέξη για την κίνηση: Motus. Αυτό οφείλεται στον ευέλικτο σχεδιασμό των φωτιστικών, ο οποίος επιτρέπει τη ρύθμιση του ύψους, ενώ ενσωματώνει με επιτυχία αυτή την πρακτική λειτουργία στην οπτική αισθητική του φωτιστικού. Υπάρχει ένα κουμπί στο πλαίσιο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το σκοπό αυτό. Κρατήστε πατημένο το κουμπί και σπρώξτε τον λαμπτήρα προς τα πάνω ή τραβήξτε τη θηλιά κάτω από το σκίαστρο, ανάλογα με το αν θέλετε να ρυθμίσετε το σκίαστρο προς τα πάνω ή προς τα κάτω. Όταν ο λαμπτήρας βρίσκεται στο επιθυμητό ύψος, αφήστε ξανά το κουμπί. Ο ίδιος ο σκελετός είναι κατασκευασμένος από μέταλλο, το οποίο έχει χρωματική επίστρωση και διατίθεται σε λευκό, μαύρο και κόκκινο χρώμα. Το πλαίσιο κατεβαίνει κατακόρυφα, δημιουργώντας την ψευδαίσθηση ότι κόβει την ίδια την οθόνη. Η λεπτή κατακόρυφη γραμμή αποτελεί επίσης μια ενδιαφέρουσα αντίθεση με την ογκώδη σκιά, δημιουργώντας ένα σύνολο προσανατολισμένο στη μορφή που καθιστά τη λάμπα από μόνη της ένα έργο τέχνης.

Η ίδια η σκιά είναι κατασκευασμένη από φυσητό γυαλί οπαλίου, προσδίδοντάς της μια κομψή αισθητική. Όταν ανάβει, ολόκληρη η σκιά φωτίζεται με μια όμορφη ατμοσφαιρική λάμψη. Η πηγή φωτός πίσω από αυτήν είναι μια ενσωματωμένη μονάδα LED που εκπέμπει ένα σχετικά φωτεινό φως με ευχάριστη θερμή λευκή θερμοκρασία χρώματος. Οι λευκές αποχρώσεις του σκιάστρου εξασφαλίζουν ότι το φως μπορεί να διαφύγει αποτελεσματικά και αβίαστα, ενώ η ματ, αδιαφανής επιφάνεια εξισορροπεί το φως, ώστε να μπορεί να λάμπει απόλυτα ομοιόμορφα προς όλες τις πλευρές σε ένα όμορφο ολόσωμο φως. Με έναν ρυθμιστή φάσης, θα μπορείτε επίσης να ρυθμίζετε την ένταση του φωτός, ανοίγοντας ακόμα περισσότερες δυνατότητες με το Motus.

Δείτε ολόκληρη την όμορφη σειρά Motus εδώ