Λειτουργική προσθήκη στην αισθητική σειρά Asteria από την Umage: πείτε γεια στην Asteria Plus

April 04 2024
Λειτουργική προσθήκη στην αισθητική σειρά Asteria από την Umage: πείτε γεια στην Asteria Plus
Από τη στιγμή που η σειρά κρεμαστών Asteria του Søren Ravn Christensen είδε για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας το 2017, η όμορφη συλλογή φωτιστικών αποτέλεσε ένα εξαιρετικό παράδειγμα της μοναδικής αισθητικής που χαρακτηρίζει το δανέζικο design: μια λιτή και ολιστική εμφάνιση, καθαρή, αδιάσπαστη γεωμετρία, μια αποκλειστική χρωματική γλώσσα και λίγες αλλά κρίσιμες λεπτομέρειες που προσδίδουν στο σχεδιασμό προσωπικότητα και χαρακτήρα. Με τα νέα φωτιστικά της σειράς Asteria Plus, δίνεται μεγαλύτερη έμφαση στη λειτουργικότητα και τη χρηστικότητα του φωτιστικού χωρίς συμβιβασμούς στον οπτικό σχεδιασμό.

Η σειρά Plus έχει διατηρήσει τη μινιμαλιστική κομψότητα που χαρακτηρίζει τα άλλα κρεμαστά φωτιστικά της σειράς Asteria. Τα κρεμαστά φωτιστικά έχουν το ίδιο εύκολα αναγνωρίσιμο ορειχάλκινο στοιχείο στο πάνω μέρος του σκιάστρου και διατίθενται σε δύο χρωματικές παραλλαγές, μαύρο και λευκό μαργαριταρένιο, οι οποίες, όπως και οι υπόλοιπες της σειράς, έχουν την ιδιαίτερη ματ εμφάνιση που αποτελεί σημαντικό μέρος του DNA της Asteria. Όλες οι παραλλαγές της Asteria Plus διατηρούν την ενεργειακά αποδοτική πηγή φωτός LED που κατευθύνει το φως προς τα κάτω σε ένα ευρύ downlight με τιμή CRI πάνω από 90, εξασφαλίζοντας ακριβή χρωματική απόδοση στο δωμάτιο. Ωστόσο, τα λειτουργικά χαρακτηριστικά των λαμπτήρων έχουν επεκταθεί σε διάφορους τομείς: Οι λαμπτήρες έχουν εξοπλιστεί με διακόπτη ροοστάτη που είναι κρυμμένος στο πάνω μέρος του καλύμματος, αποφεύγοντας έτσι να σπάσει ο εξορθολογισμένος σχεδιασμός. Εδώ μπορείτε να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία χρώματος του φωτός. Ο ροοστάτης διαθέτει τρεις ρυθμίσεις όπου μπορείτε να μεταβάλλετε το φως από το ζεστό λευκό έως το ουδέτερο λευκό, ώστε να δημιουργήσετε τον ιδανικό φωτισμό τόσο για εργασία όσο και για χαλάρωση. Επιπλέον, τα κρεμαστά φωτιστικά Asteria Plus μπορούν επίσης να τοποθετηθούν σε ράγες φωτισμού και επομένως είναι ιδανικά για κάθε χώρο όπου πρέπει να ρυθμίσετε τη θέση του φωτός στο δωμάτιο.

Μπορείτε να δείτε όλα τα κρεμαστά φωτιστικά Asteria Plus εδώ.

Αν θέλετε να συνδυάσετε το Asteria Plus με τις άλλες παραλλαγές της σειράς Asteria, η οποία περιλαμβάνει επίσης φωτιστικά τοίχου, τραπεζιού, δαπέδου και οροφής, μπορείτε να βρείτε ολόκληρη τη σειρά εδώ.