FLOS STORIES: Belt Fabric Pendant σε ένα νέο, φιλικό προς την ενέργεια μοντέλο!

January 25 2024
FLOS STORIES: Belt Fabric Pendant σε ένα νέο, φιλικό προς την ενέργεια μοντέλο!
Ετοιμαστείτε για μια εξαιρετική εμπειρία φωτισμού με τη νεότερη προσθήκη στην οικογένεια της Flos - το Belt Fabric Pendant. Κάντε ένα ταξίδι στον αισθητικό μινιμαλισμό και στον εκπληκτικό σχεδιασμό, με κάθε στοιχείο προσεκτικά επιλεγμένο από τους οραματιστές σχεδιαστές αδελφούς Ronan & Erwan Bouroullec.

Φανταστείτε ένα έργο φωτός όπου τα οργανικά σχήματα συναντούν τις στενές γραμμές για να δημιουργήσουν μια συμφωνία κίνησης και μορφής. Το Belt Fabric Pendant είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα απλό φωτιστικό- είναι ένα έργο τέχνης. Εμπνευσμένο από δερμάτινους ιμάντες από τον κόσμο της ιππασίας, το φωτιστικό μεταμορφώνει την παραδοσιακή ιδέα του φωτισμού, κρύβοντας τα καλώδια του σε μια εύκαμπτη υφασμάτινη ζώνη που τυλίγεται κομψά από το ταβάνι.

Εκτός από ένα όμορφο στοιχείο σχεδιασμού στο εσωτερικό σας, αυτό το μοναδικό κρεμαστό φωτιστικό προσφέρει επίσης εξαιρετική λειτουργικότητα. Με την ευέλικτη φύση του, μπορείτε να διαμορφώσετε το Belt Fabric Pendant σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Από το να χορεύει ελεύθερα στο χώρο μέχρι να ακολουθεί την αρχιτεκτονική με αντισυμβατικούς τρόπους, αυτό το φωτιστικό καταφέρνει να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα γοητείας σε κάθε δωμάτιο.

Η Belt παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2020 και σήμερα έχουν επεκτείνει τη γκάμα με μια επιλογή νέων, φιλικών προς το κλίμα υφασμάτων στα χρώματα, πράσινο της ελιάς και καφέ του χαλκού, που αναμφίβολα θα συμπληρώσουν τέλεια το προσωπικό σας στυλ και τις ανάγκες του εσωτερικού σας σχεδιασμού. Είτε προτιμάτε την κλασική εμφάνιση του δέρματος είτε τη μοντέρνα πινελιά του υφάσματος, υπάρχει ένα κρεμαστό φωτιστικό Belt Fabric για εσάς.

Με τον πρωτοποριακό σχεδιασμό του και την εξαιρετική λειτουργικότητά του, το Belt Fabric Pendant τιμήθηκε με το διάσημο βραβείο Compasso d'Oro ADI το 2022. Αυτή η αναγνώριση της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και της πρωτοτυπίας του είναι άλλη μια απόδειξη της δέσμευσης της Flos στην καινοτομία, τη δεξιοτεχνία και το σχεδιασμό παγκόσμιας κλάσης.

Μη χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε την απόλυτη συγχώνευση ομορφιάς και λειτουργίας. Κάντε το Belt Fabric Pendant την επόμενη επένδυση φωτισμού σας και αφήστε το σπίτι σας να λάμψει με απαράμιλλη κομψότητα και στυλ.

Βρείτε τα δύο εξαιρετικά μενταγιόν Belt Fabric εδώ

Αρχικό κείμενο από τον FLOS στο FLOS STORIES