Ragna: το φωτιστικό δαπέδου που τα κάνει όλα

February 17 2024
Ragna: το φωτιστικό δαπέδου που τα κάνει όλα
Η καθημερινή ζωή περιλαμβάνει πολλές καταστάσεις με πολλαπλές ανάγκες που πρέπει να ικανοποιούνται σε διαφορετικές χρονικές στιγμές. Επομένως, είναι ζωτικής σημασίας τα υπάρχοντα που διαθέτουμε στο σπίτι μας να μπορούν να μας βοηθήσουν στις διάφορες εργασίες μας. Οι νέες προσθήκες στην υπάρχουσα σειρά φωτιστικών δαπέδου Ragna της Lindby αποτελούν ένα εξαιρετικό παράδειγμα λειτουργικού σχεδιασμού που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να καλύπτει όλες τις ανάγκες που προκύπτουν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ταυτόχρονα, ο λαμπτήρας μπορεί να εμφανίσει ένα όμορφο εξωτερικό με κομψή αισθητική και ένα ευχάριστο φωτιστικό αποτέλεσμα, ώστε να έχετε ένα όμορφο αντικείμενο σχεδιασμού για να ομορφύνει το εσωτερικό τόσο σε λειτουργία όσο και εκτός λειτουργίας.

Το χαριτωμένο ανάστημα του επιδαπέδιου φωτιστικού θυμίζει ανθισμένο λουλούδι. Το φωτιστικό διαθέτει συμπαγή βάση και ταιριαστό πλαίσιο, διαθέσιμο σε μαύρο και νικελί φινίρισμα. Το επάνω μέρος του συνόλου κοσμείται από ένα γυάλινο σκίαστρο με ανάποδη μορφή, με αληθοφανή αλαβάστρινη όψη και όμορφο μαρμάρισμα στην επιφάνεια. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η μόνη πηγή φωτός: ως ιδιαίτερο χαρακτηριστικό, η Ragna διαθέτει επίσης ένα πρόσθετο σκίαστρο σε αντίστοιχο σχέδιο τοποθετημένο στη μέση του σκελετού.

Το επάνω σκίαστρο είναι στραμμένο προς τα πάνω και επομένως εκπέμπει ένα όμορφο και διάχυτο uplight που δημιουργεί έναν αρμονικό οπίσθιο φωτισμό και συμπληρώνει με επιτυχία το συνολικό φωτισμό του δωματίου. Το λεγόμενο uplight είναι δημοφιλές επειδή το φως εμφανίζεται πολύ πιο απαλό από ένα downlight και διαχέεται περισσότερο μέσα στο δωμάτιο. Το κάτω σκίαστρο είναι τοποθετημένο στο πλαίσιο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φωτιστικό ανάγνωσης, καθώς είναι εξοπλισμένο με δύο ευέλικτους συνδέσμους για να ρυθμίζεται η θέση του σκίαστρου και να αλλάζει έτσι η κατεύθυνση του φωτός, για το σκοπό αυτό το φωτιστικό είναι εξοπλισμένο με μια μικρή ράβδο για λεπτή ρύθμιση.

Και οι δύο πηγές φωτός είναι εξοπλισμένες με ενεργειακά αποδοτικό φως LED και μπορούν να λειτουργούν ξεχωριστά μέσω των δικών τους διακοπτών. Οι διακόπτες διαθέτουν επίσης μια λειτουργία εξασθένισης που επιτρέπει την αδιαβάθμητη ρύθμιση της φωτεινότητας. Μπορείτε να βρείτε ολόκληρη την όμορφη και λειτουργική συλλογή φωτιστικών ακριβώς εδώ.