Η Kartell παρουσιάζει τα επιτραπέζια φωτιστικά TEA - Ένα βιώσιμο αριστούργημα από τον Ferruccio Laviani

March 20 2024
Η Kartell παρουσιάζει τα επιτραπέζια φωτιστικά TEA - Ένα βιώσιμο αριστούργημα από τον Ferruccio Laviani
Ο πρωτοποριακός ιταλικός οίκος σχεδιασμού Kartell, γνωστός για τα καινοτόμα και αισθητικά προϊόντα του, λανσάρει τώρα μια σειρά από αισθητικά και φιλικά προς το περιβάλλον επιτραπέζια φωτιστικά TEA, ένα εξαίσιο έργο του διάσημου σχεδιαστή Ferruccio Laviani, με τον οποίο έχουν μια μακρά και επιτυχημένη συνεργασία.

Για 20 χρόνια η Kartell είναι το δεύτερο σπίτι μου. Τι άλλο να πω;
                -       Ferruccio Laviani

Τα επιτραπέζια φωτιστικά TEA αποπνέουν μια θεσπέσια απλότητα, όπου το σχήμα παίρνει σχεδόν αφηρημένο χαρακτήρα, θυμίζοντας δύο χέρια που αγκαλιάζουν μια πηγή φωτός, δημιουργώντας ένα εφέ chiaroscuro με τις όμορφες σκιές που εκπέμπει.

Το πιο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό του επιτραπέζιου φωτιστικού TEA είναι η καινοτόμος επιλογή ενός ακανόνιστου, πορώδους φινιρίσματος που του δίνει μια φυσική αίσθηση. Το φωτιστικό διατίθεται σε μια σειρά από αισθητικά χρώματα βάσης, όπως Λευκό, Ανθρακί, Τερακότα και Γκρι-Καφέ, αποδεικνύοντας ξεκάθαρα ότι εξαιρετικά αντικείμενα υψηλής ποιότητας και μεγάλης ποιητικότητας μπορούν εύκολα να δημιουργηθούν από ανακυκλωμένα υλικά.

Μία από τις πιο πρωτοποριακές πτυχές του επιτραπέζιου φωτιστικού TEA είναι η χρήση ενός νέου, φιλικού προς το περιβάλλον ανακυκλωμένου υλικού: του θερμοπλαστικού τεχνοπολυμερούς. Το υλικό αυτό κατασκευάζεται από καθαρά απορρίμματα από διάφορους τομείς, όπως έπιπλα, αυτοκίνητα, ηλεκτρικές συσκευές και συσκευασίες, τα οποία δεν έχουν μολυνθεί από άλλα υλικά. Το υλικό διατηρεί την υψηλότερη αισθητική ποιότητα και τις υψηλότερες δομικές απαιτήσεις, προσφέροντας έτσι απεριόριστες δυνατότητες ανακύκλωσης αχρησιμοποίητων απορριμμάτων και δίνοντάς τους νέα ζωή. Επομένως, κάνετε επίσης μια περιβαλλοντικά συνειδητή επιλογή όταν αγοράζετε ένα επιτραπέζιο φωτιστικό TEA, το οποίο καταφέρνει να συνδυάζει τη λειτουργικότητα, την αισθητική και την ποιότητα, προσφέροντάς σας τόσο μια πρακτική πηγή φωτός όσο και ένα διακοσμητικό στοιχείο εσωτερικής διακόσμησης.

Το επιτραπέζιο φωτιστικό TEA αντιπροσωπεύει όχι μόνο μια συγχώνευση αισθητικής και λειτουργικότητας, αλλά και ένα πρωτοποριακό βήμα προς τον αειφόρο σχεδιασμό. Με τον μοναδικό σχεδιασμό και τα βιώσιμα υλικά του, το επιτραπέζιο φωτιστικό TEA δείχνει τον δρόμο για το μέλλον του σχεδιασμού, όπου η ομορφιά και η φροντίδα για το περιβάλλον συμβαδίζουν.

Δείτε όλα τα επιτραπέζια φωτιστικά TEA από την Kartell εδώ