Η Louis Poulsen γιορτάζει την 150η επέτειο με μια μοναδική ειδική συλλογή!

March 08 2024
Η Louis Poulsen γιορτάζει την 150η επέτειο με μια μοναδική ειδική συλλογή!
Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε τις τελευταίες αποκλειστικές προσθήκες στην εντυπωσιακή συλλογή της Louis Poulsen με τα μοναδικά εικονίδια σχεδιασμού. Με αφορμή την 150η επέτειο του οίκου σχεδιασμού, κυκλοφόρησαν τέσσερις νέες ειδικές εκδόσεις παγκοσμίου φήμης κλασικών προϊόντων από τη γκάμα τους.

Η επετειακή συλλογή περιλαμβάνει το μενταγιόν PH Artichoke σε μεγέθη Ø480 και Ø600 και το PH 5 pendant του Poul Henningsen και το AJ Mini επιτραπέζιο φωτιστικό του Arne Jacobsen.

Όλες οι επετειακές εκδόσεις διατίθενται σε έναν εκπληκτικό συνδυασμό χρωμάτων Matt White/Pale Rose που συμπληρώνεται όμορφα από τις μοναδικές λεπτομέρειες από γυαλισμένο ορείχαλκο, οι οποίες με την πάροδο του χρόνου θα αναπτύξουν μια όμορφη πατίνα που θα προσδώσει στα φωτιστικά έναν μοναδικό χαρακτήρα. Επιπλέον, οι ζεστές μεταλλικές αποχρώσεις προσθέτουν μια υπέροχη vintage πινελιά στη διακόσμηση του σπιτιού σας, η οποία επίσης αυξάνει την αισθητική αξία των φωτιστικών στο εσωτερικό σας σχέδιο.

Το Matt White προσθέτει μια πινελιά φρεσκάδας και φωτός στο δωμάτιο, ενώ το Pale Rose το αγκαλιάζει απαλά με τη λεπτή και καταπραϋντική απόχρωσή του. Η αρμονία μεταξύ των αποχρώσεων δημιουργεί μια ουσιαστική διάσταση στο δωμάτιο, καθώς και μια διακριτική κομψότητα και μια ζεστή αίσθηση που προσκαλεί σε χαλάρωση και ευεξία. Το Matt White και το Pale Rose είναι κάτι περισσότερο από απλά χρώματα, είναι μια έκφραση στυλ και χαρακτήρα που δίνει στο σπίτι σας μια διαχρονική και εκλεπτυσμένη εμφάνιση.

Αν θέλετε έναν από τους αποκλειστικούς επετειακούς λαμπτήρες, μην περιμένετε πολύ - είναι διαθέσιμοι μόνο το 2024 και κυκλοφορούν σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων. Το PH Artichoke διατίθεται μόνο σε 300 τεμάχια και στα δύο μεγέθη με έναν ατομικό αριθμό χαραγμένο στο 5ο φύλλο μαζί με το μοναδικό επετειακό λογότυπο.

Στολίστε το σπίτι σας με ένα μοναδικό δανέζικο σύμβολο σχεδιασμού με μια καλή ιστορία σε εξαιρετική δεξιοτεχνία!

Δείτε περισσότερα μοναδικά φωτιστικά από την Louis Poulsen εδώ