Η NOLA συνδύασε την κομψή αισθητική και την αιχμηρή λειτουργικότητα με τη νέα φορητή επιτραπέζια λάμπα Mist.

May 09 2024
Η NOLA συνδύασε την κομψή αισθητική και την αιχμηρή λειτουργικότητα με τη νέα φορητή επιτραπέζια λάμπα Mist.
Η δανέζικη μάρκα φωτισμού, NOLA, παρουσιάζει με υπερηφάνεια το τελευταίο αριστούργημά της - το φορητό επιτραπέζιο φωτιστικό Mist, ένα φορητό επιτραπέζιο φωτιστικό που όχι μόνο αγκαλιάζει αισθητικά το πνεύμα του γυαλιού, αλλά και φέρνει μια μοναδική εμπειρία φωτισμού εμπνευσμένη από την ανατολίτικη αρχιτεκτονική στο σπίτι σας.

Το επιτραπέζιο φωτιστικό Mist Portable είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό επιτραπέζιο φωτιστικό- είναι ένας εξαίσιος συνδυασμός λειτουργικότητας και αισθητικής. Διατίθεται σε δύο παραλλαγές, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ της ματ λευκής ή της ματ μαύρης βάσης, η οποία, σε συνδυασμό με τον μαγευτικό γυάλινο θόλο σε χρώμα καπνού, δημιουργεί μια ατμοσφαιρική ατμόσφαιρα με άνετο και εκπληκτικό φωτισμό. Η φορητή λειτουργία του το καθιστά ιδανικό σύντροφο σε κάθε χώρο όπου μπορείτε να το τοποθετήσετε ελεύθερα, είτε στο περβάζι του παραθύρου, είτε στο κομοδίνο, είτε στη γωνιά του διαβάσματος, είτε στη βεράντα ένα ζεστό καλοκαιρινό βράδυ - απλώς θυμηθείτε να το φέρετε πίσω στο σπίτι!

Το επιτραπέζιο φωτιστικό Mist Portable είναι μια λειτουργική πηγή φωτός καθώς και ένα διακοσμητικό στοιχείο σχεδιασμού που προσδίδει μια διαχρονική γοητεία και μια πινελιά ανατολίτικης έμπνευσης στο περιβάλλον σας. Διαθέτει ρύθμιση φωτεινότητας 3 βημάτων που σας δίνει πλήρη έλεγχο της φωτεινότητας, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε το φωτισμό σύμφωνα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις και ανάγκες με εύκολο και κομψό τρόπο.

Αυτό το φορητό επιτραπέζιο φωτιστικό δεν φοβάται να επιδείξει την ευελιξία του και η ικανότητά του να προσαρμόζεται σε οποιαδήποτε θέση του σπιτιού σας το καθιστά ένα απόλυτο must-have για την εσωτερική διακόσμηση. Με το φορητό επιτραπέζιο φωτιστικό Mist, δεν αποκτάτε απλώς ένα φωτιστικό αλλά μια αισθητική προσθήκη στο σπίτι σας που συνδυάζει τη λειτουργικότητα με τη διακριτική κομψότητα. Γνωρίστε μια νέα διάσταση του φωτισμού με το φορητό επιτραπέζιο φωτιστικό Mist από τη NOLA και αφήστε το να φέρει μια πινελιά εκλεπτυσμένης γοητείας στο σπίτι σας.

ΒΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΙΝΑΚΙΔΙΚΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ MIST PORTABABLE ΕΔΩ