Louis Poulsen εισάγει - PH 2/1 Φορητά επιτραπέζια φωτιστικά

May 06 2024
Louis Poulsen εισάγει - PH 2/1 Φορητά επιτραπέζια φωτιστικά
Η Louis Poulsen παρουσιάζει την τελευταία προσθήκη στην εμβληματική της συλλογή φωτιστικών με το καινοτόμο φορητό επιτραπέζιο φωτιστικό PH 2/1, μια σύγχρονη ερμηνεία του διαχρονικού σχεδίου του Poul Henningsen. Βασισμένο στο μοναδικό σύστημα τριών σκιάστρων του 1926, γνωστό για το απαλό, χωρίς θάμβωση φως του, αυτό το φορητό φωτιστικό προσφέρει ευελιξία και στυλ σε ένα κομψό πακέτο.

Σε αντίθεση με τους προκατόχους του, το φορητό επιτραπέζιο φωτιστικό PH 2/1 έχει μια μοντέρνα πινελιά με τη φορητή λειτουργικότητά του, επιτρέποντας στους χρήστες να το τοποθετήσουν οπουδήποτε χωρίς τους περιορισμούς των καλωδίων ή των συνδέσεων με βύσματα. Διαθέσιμο σε δύο εκλεπτυσμένα φινιρίσματα, Μεταλλιωμένο ορείχαλκο και Επιχρωμιωμένο υψηλής στιλπνότητας, αυτό το φωτιστικό ενσωματώνεται άψογα σε κάθε στυλ διακόσμησης και προσφέρει μια διακριτική κομψότητα.

Εκτός από την κομψή εμφάνισή του, ο φορητός επιτραπέζιος λαμπτήρας PH 2/1 προσφέρει επίσης προηγμένα χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένης μιας μοναδικής λειτουργίας "Dim to Warm" (Χαμηλώστε σε ζεστό) που σας επιτρέπει να ρυθμίζετε τη φωτεινότητα και τη θερμοκρασία χρώματος από 1800 έως 2700 Kelvin. Έτσι, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε μια ζεστή ατμόσφαιρα, ιδανική για κάθε περίσταση.

Με αξιολόγηση IP44, αυτή η λάμπα είναι επίσης κατάλληλη για εξωτερική χρήση, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε τον απαλό φωτισμό στην αυλή ή στον κήπο τα ζεστά καλοκαιρινά βράδια. Και με τη μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του, που φτάνει τις 120 ώρες σε φωτεινότητα 5%, αυτό το φωτιστικό σας δίνει την ελευθερία να απολαμβάνετε το φως χωρίς ανησυχία.

Το φορητό PH 2/1 δεν είναι μόνο μια πρακτική λύση φωτισμού, αλλά και ένα έργο τέχνης από μόνο του που θα εμπλουτίσει κάθε εσωτερικό χώρο με το διαχρονικό του σχέδιο και τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του.

Δείτε και τα δύο φορητά επιτραπέζια φωτιστικά PH 2/1 εδώ