ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΆ ΝΈΑ! Τρία προϊόντα του καταστήματος υποψήφια για τα Design Favorites 2024 του περιοδικού BO BEDRE και Bolig.

March 30 2024
ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΆ ΝΈΑ! Τρία προϊόντα του καταστήματος υποψήφια για τα Design Favorites 2024 του περιοδικού BO BEDRE και Bolig.
Με μεγάλη υπερηφάνεια μπορούμε να σας αποκαλύψουμε ότι τρία προϊόντα του καταστήματός μας είναι υποψήφια για τα Design Favorites 2024 των περιοδικών BO BEDRE και Bolig. Το Design Favorites είναι το βραβείο εσωτερικής διακόσμησης της Δανίας που εξυμνεί τα καλύτερα αξεσουάρ για το σπίτι.

Τα Design Favorites του BO BEDRE και του Bolig Magazine βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος με την εστίασή τους στο σχεδιασμό σε όλες τις κατηγορίες στο εκτεταμένο σύμπαν και τις πλατφόρμες του BO BEDRE και του Bolig Magazine. Αυτό το αποκλειστικό οικιακό και εσωτερικό σύμπαν γιορτάζει τα καλύτερα αξεσουάρ σπιτιού μέσα από μια συναρπαστική διαδικασία επιλογής. Οι νικητές δεν επιλέγονται μόνο από μια ομάδα ειδικών κριτών, αλλά και από τους ίδιους τους αναγνώστες μέσω μιας διαδικασίας ψηφοφορίας.

Η κριτική επιτροπή αποτελείται από την Helle Blok, αρχισυντάκτρια του Bolig Magasinet, την Julie Löwenstein, στυλίστρια του Bolig Magasinet, και τον Erik Rimmer, αρχισυντάκτη του BO BEDRE, οι οποίοι έχουν προτείνει τα πιο εξαιρετικά σχέδια σε διάφορες κατηγορίες. Ωστόσο, οι αναγνώστες είναι αυτοί που έχουν τον τελικό λόγο και αποφασίζουν ποια προϊόντα αξίζουν τη νίκη.

Οι κατηγορίες καθορίστηκαν και επιλέχθηκαν προσεκτικά από την κριτική επιτροπή, ώστε να αντικατοπτρίζουν το εύρος του δανέζικου εσωτερικού χώρου και σχεδιασμού. Ψηφίζοντας για τα αγαπημένα σας, έχετε επίσης την ευκαιρία να κερδίσετε δωροκάρτες συνολικής αξίας 25.000 δανικών κορωνών, δίνοντάς σας την ευκαιρία να αναβαθμίσετε το δικό σας σπίτι με έμπνευση από την καλύτερη αρχιτεκτονική, το design και την εσωτερική διακόσμηση της Σκανδιναβίας.

Υπάρχει πληθώρα διαφορετικών κατηγοριών στα αξεσουάρ σπιτιού, και μεταξύ των υποψηφίων μπορούμε να παρουσιάσουμε Pearl Wall Lamp Chrome στην κατηγορία των φωτιστικών τοίχου, Περίπτερο επιτραπέζιο φωτιστικό μαύρο στην κατηγορία επιτραπέζια φωτιστικά και Mist φορητό επιτραπέζιο φωτιστικό μαύρο στην κατηγορία φορητά φωτιστικά. Και τα τρία προϊόντα προέρχονται από τη δανέζικη μάρκα NOLA, η οποία ειδικεύεται σε προϊόντα φωτισμού που έχουν τις ρίζες τους στη σκανδιναβική σχεδιαστική παράδοση με έμφαση στην απλότητα, τη λειτουργικότητα και την αισθητική. Τα Design Favorites του περιοδικού BO BEDRE και Bolig είναι μια γιορτή για την ποικιλομορφία και την ποιότητα των δανέζικων αξεσουάρ για το σπίτι και οι νικητές αντιπροσωπεύουν το καλύτερο από τα καλύτερα του σύγχρονου σχεδιασμού.