Φέρτε ζωή και χαρά στους μοντέρνους εσωτερικούς χώρους με τα νέα πολύχρωμα γυάλινα φωτιστικά από την Cozy Living.

May 13 2024
Φέρτε ζωή και χαρά στους μοντέρνους εσωτερικούς χώρους με τα νέα πολύχρωμα γυάλινα φωτιστικά από την Cozy Living.
Πολλά από τα σημερινά σύγχρονα σχέδια φωτισμού χαρακτηρίζονται από μινιμαλιστική αυστηρότητα στο σχεδιασμό τους και μονόχρωμους χρωματικούς συνδυασμούς σε ουδέτερες αποχρώσεις. Αυτό συμβάλλει σε μια καθαρή και τραγανή εμφάνιση στο εσωτερικό, αλλά μπορεί γρήγορα να το κάνει να μοιάζει ψυχρό και απρόσωπο. Οι δάσκαλοι φωτισμού της Cozy Living θέλουν να το αλλάξουν αυτό και δημιούργησαν μια σειρά από όμορφα κρεμαστά φωτιστικά και επιτραπέζιες λάμπες με μοντέρνα εμφάνιση αλλά με μια θαυμαστή χαρά του χρώματος και ένα παιχνιδιάρικο μοτίβο που φέρνει ζωή και προσωπικότητα στο εσωτερικό.

Τα φωτιστικά είναι το πνευματικό παιδί της δανέζικης εταιρείας σχεδιασμού Bahne για την Cozy Living, η οποία είναι γνωστή για τα όμορφα επιτραπέζια φωτιστικά της και έχει ιδιαίτερη αγάπη για το γυαλί ως υλικό για τα σχέδιά της. Καθώς οι λαμπτήρες είναι κατασκευασμένοι από φυσητό γυαλί, κανένας λαμπτήρας δεν είναι ίδιος με τον άλλον. Κάθε λαμπτήρας έχει τη δική του έκφραση και το χρώμα του γυαλιού είναι επίσης μοναδικό, καθώς το γυαλί χρωματίζεται πριν φυσηθεί στο καλούπι. Συνεπώς, το γυαλί μπορεί επίσης να διαφέρει σε πάχος. Το γυάλινο υλικό εξομαλύνει αποτελεσματικά το φως, ώστε να λάμπει χωρίς θάμβωση και ομοιόμορφα σε όλες τις πλευρές. Όταν το φως είναι αναμμένο, το χρώμα και το μοτίβο των λωρίδων ξεχωρίζουν ακόμη περισσότερο, αναδεικνύοντας όμορφα το σχέδιο και καθιστώντας το αναπόσπαστο μέρος της εσωτερικής διακόσμησης.

Καθώς επαναλαμβάνονται τα ίδια μείγματα χρωμάτων, μπορείτε εύκολα να συνδυάσετε τα κρεμαστά και επιτραπέζια φωτιστικά για να δώσετε στυλ και συνοχή στην ιδέα του φωτισμού σας.

Δείτε όλα τα ριγέ γυάλινα κρεμαστά και επιτραπέζια φωτιστικά από την Cozy Living εδώ