Πολυλειτουργικότητα και αισθητική στην έννοια του φωτισμού - δείτε τη νέα σειρά φωτισμού Isol από την Astep

May 20 2024
Πολυλειτουργικότητα και αισθητική στην έννοια του φωτισμού - δείτε τη νέα σειρά φωτισμού Isol από την Astep
Η λειτουργικότητα είναι το βασικό σημείο εστίασης της σειράς φωτιστικών Isol από την ιταλική μάρκα σχεδιαστών Astep. Η συλλογή, η οποία αποτελείται από κρεμαστά και επιδαπέδια φωτιστικά σε διάφορα μεγέθη, παρουσιάζεται σε ένα συνεκτικό σχέδιο με συνεπή αντίληψη. Όλα τα φωτιστικά της συλλογής έχουν τον ίδιο ολιστικό σχεδιασμό και την ίδια όμορφη κρεμώδη λευκή υφασμάτινη σκιά που αποπνέει κλασική κομψότητα με μια μοντέρνα πινελιά.

Ο ιθύνων νους πίσω από αυτή την όμορφη σειρά είναι ο Δανός σχεδιαστής David Thulstrup, ο οποίος λάνσαρε το κρεμαστό Isol το 2021 και αργότερα επέκτεινε τη σειρά με το φωτιστικό δαπέδου Isol το 2023. Το σήμα κατατεθέν και των δύο μοντέλων είναι τα ηχοαπορροφητικά τους σκίαστρα που έχουν δοκιμαστεί διεξοδικά για την ελαχιστοποίηση της ηχούς και της αντήχησης στο δωμάτιο. Αυτό το χαρακτηριστικό καθιστά τους λαμπτήρες Isol ιδανικούς για το φωτισμό δωματίων σε χώρους γραφείων ή άλλους χώρους όπου υπάρχει μεγάλη επισκεψιμότητα και απαιτείται αποτελεσματικός έλεγχος των επιπέδων θορύβου. Τα μεγαλύτερα δωμάτια απαιτούν καλύτερη απορρόφηση του ήχου. Για το λόγο αυτό, η Isol Pendant έχει σχεδιαστεί ώστε να μπορεί να επεκταθεί σε ύψος για πιο αποτελεσματική μείωση του θορύβου. Εναλλακτικά, μπορείτε να κρεμάσετε πολλά κρεμαστά μέρη σε ομάδες για να ενισχύσετε τις ηχοαπορροφητικές τους ιδιότητες.

Το υφασμάτινο σκίαστρο του Isol περιβάλλει την πηγή φωτός από όλες τις πλευρές, με αποτέλεσμα ένα απαλό και χωρίς θάμβωση φως που διαχέεται ομοιόμορφα σε όλες τις πλευρές. Αυτό καθιστά τα φωτιστικά τέλεια ως φωτισμό περιβάλλοντος και φόντου σε μεγαλύτερους χώρους. Τα επιδαπέδια φωτιστικά διαθέτουν επίσης ενσωματωμένη στο ποδοδιακόπτη λειτουργία εξασθένισης, ώστε να μπορείτε να ρυθμίζετε τη φωτεινότητα ανάλογα με την εκάστοτε ώρα και τον εκάστοτε σκοπό.

Κάθε έκδοση του φωτιστικού διατίθεται σε δύο χρωματικές παραλλαγές με μαύρο και μπεζ πλαίσιο. Όλες έχουν την ίδια κρεμώδη λευκή υφασμάτινη απόχρωση, καθιστώντας τους εύκολους συνδυασμούς. Μπορείτε να βρείτε ολόκληρη την όμορφη σειρά Isol από την Astep εδώ.