Ζήστε την εμπειρία της ελευθερίας με το Bon Jour Unplugged από τη Flos - το ασύρματο θαύμα!

May 25 2024
Ζήστε την εμπειρία της ελευθερίας με το Bon Jour Unplugged από τη Flos - το ασύρματο θαύμα!
Το Bon Jour Unplugged είναι η ασύρματη έκδοση της εμβληματικής συλλογής φωτιστικών που σχεδίασε ο Philippe Starck για την Flos. Αυτή η λάμπα δεν είναι μόνο κομψή και ελαφριά, αλλά και τεχνολογικά προηγμένη χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία Edge Lighting Technology που εξασφαλίζει ομοιόμορφη και άνετη κατανομή του φωτός.

Φανταστείτε μια λάμπα που σας ακολουθεί καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας σας - από το πρώτο φως του πρωινού μέχρι τη χαλαρή ατμόσφαιρα του απογεύματος. Η Bon Jour Unplugged είναι ο μόνιμος σύντροφός σας, είτε εργάζεστε στο γραφείο σας, είτε αράζετε στο σαλόνι, είτε απολαμβάνετε ένα καλοκαιρινό βράδυ στη βεράντα. Αυτή η ευέλικτη λάμπα έχει σχεδιαστεί για να προσαρμόζεται στις ανάγκες και το περιβάλλον σας, καθιστώντας την απαραίτητη σε κάθε περίσταση.

Ο συμπεριλαμβανόμενος φορτιστής επιτρέπει την πλήρη φόρτιση της λάμπας σε μόλις τρεις ώρες, ώστε να μπορείτε γρήγορα να απολαύσετε ξανά το φως της. Στη μέγιστη φωτεινότητα, ο λαμπτήρας μπορεί να λάμπει για εντυπωσιακές έξι ώρες, καθιστώντας τον ιδανικό τόσο για σύντομες όσο και για μεγάλες καταστάσεις. Με τον διαισθητικό οπτικό διακόπτη ροοστάτη στη βάση του λαμπτήρα, μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε τη φωτεινότητα από 10% έως 100% και να επιλέξετε μεταξύ τεσσάρων διαφορετικών εντάσεων. Αυτό σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τον τέλειο φωτισμό για κάθε περίσταση, είτε πρόκειται για έντονο φως για διάβασμα είτε για απαλό φως για χαλάρωση.

Η Bon Jour Unplugged είναι εξοπλισμένη με μια σύγχρονη διεπαφή MicroUSB-C που εξασφαλίζει ασύρματη λειτουργία με διάρκεια ζωής της μπαταρίας από 6 έως 24 ώρες, ανάλογα με τη φωτεινότητα. Αυτό το καθιστά όχι μόνο βολικό αλλά και ευέλικτο, ώστε να μπορείτε να το παίρνετε μαζί σας οπουδήποτε στο σπίτι ή ακόμα και έξω. Η λάμπα και τα αξεσουάρ της διατίθενται σε μια σειρά από διαφορετικά φινιρίσματα και χρώματα, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε μια λάμπα που να αντικατοπτρίζει το προσωπικό σας στυλ και να ταιριάζει απόλυτα με τα διάφορα δωμάτια και τις διαθέσεις του σπιτιού σας. Προσθέτοντας περισσότερες κορώνες, μπορείτε εύκολα να αλλάξετε την εμφάνιση του φωτιστικού και να δημιουργήσετε νέες ατμόσφαιρες που ταιριάζουν με τη διάθεση και το εσωτερικό σας στυλ.

Το Bon Jour Unplugged δεν είναι απλώς μια λάμπα - είναι ένας πολύτιμος μικρός φίλος που φέρνει φως και κομψότητα στη ζωή σας. Σχεδιασμένο με φροντίδα και ακρίβεια από τον παγκοσμίου φήμης σχεδιαστή Philippe Starck, αυτό το φωτιστικό εγγυάται τόσο υψηλή ποιότητα όσο και αισθητική ομορφιά. Φωτίστε την καθημερινότητά σας με το Bon Jour Unplugged, όπου η κομψότητα συναντά τη λειτουργικότητα, και βιώστε τη διαφορά που κάνει να έχετε ένα φωτιστικό που είναι τόσο όμορφο όσο και πρακτικό.

Δείτε όλες τις λάμπες Bon Jour Unplugged από τη Flos εδώ

Αρχικό κείμενο από την FLOS στο FLOS STORIES