Σχεδιαστικός φωτισμός σε κάθε δωμάτιο με τη νέα φορητή έκδοση του επιτραπέζιου φωτιστικού Baroni

May 30 2024
Σχεδιαστικός φωτισμός σε κάθε δωμάτιο με τη νέα φορητή έκδοση του επιτραπέζιου φωτιστικού Baroni
Ο όμορφος, κομψός φωτισμός δεν πρέπει να περιορίζεται μόνο σε ένα δωμάτιο. Αυτή ήταν η ιδέα πίσω από τη νέα προσθήκη στη σειρά Baroni, το φορητό επιτραπέζιο φωτιστικό Baroni, το οποίο με τον ασύρματο σχεδιασμό του, το αδιάβροχο φωτιστικό σώμα και την πηγή φωτός που λειτουργεί με μπαταρία μπορεί να απολαμβάνεται σε αμέτρητους χώρους και περιβάλλοντα. Το φωτιστικό είναι το αποτέλεσμα μιας γόνιμης συνεργασίας μεταξύ του Δανού σχεδιαστή Michael Waltersdorff και του κατασκευαστή φωτιστικών Halo Design. Ο Waltersdorff συνεργάζεται εδώ και καιρό με τη Halo Design για τη δημιουργία όμορφων μοντέλων φωτιστικών με μοντέρνα έκφραση και πρότυπο τον σκανδιναβικό μινιμαλισμό. Αν είστε περίεργοι για τις άλλες δημιουργίες του Waltersdorff για τη Halo Design, θα τις βρείτε ακριβώς εδώ.

Χάρη στην προστασία IP44, το Baroni Portable μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί εξωτερικά σε μπαλκόνια και βεράντες ή σε χώρους με υγρασία, για παράδειγμα στην εσοχή του παραθύρου στο μπάνιο ή στο υπόγειο. Η λάμπα διαθέτει ενσωματωμένη λειτουργία dimming που σας επιτρέπει να ρυθμίζετε τη φωτεινότητα ώστε να παρέχει το σωστό φως για κάθε ώρα και περίσταση, καθώς και διάρκεια ζωής της μπαταρίας 8-16 ώρες ανάλογα με τη φωτεινότητα που επιλέγετε.

Το επιτραπέζιο φωτιστικό αποτελεί μέρος μιας ολόκληρης συλλογής, γι' αυτό και το όμορφο σχέδιο διατίθεται ως επιτραπέζιο φωτιστικό (συμβατικό ή ασύρματο), φωτιστικό οροφής, φωτιστικό δαπέδου και κρεμαστό σε διάφορα μεγέθη και χρώματα, ώστε να μπορείτε να αποκτήσετε το κατάλληλο μοντέλο για τις συγκεκριμένες ανάγκες και το στυλ σας. Κοινό χαρακτηριστικό όλων των φωτιστικών της σειράς είναι το όμορφο γυάλινο κάλυμμα από οπάλιο γυαλί και οι μοναδικές λεπτομέρειες από βουρτσισμένο μέταλλο που προσδίδουν στα φωτιστικά μια κλασική και διαχρονική εμφάνιση που θα ταιριάζει στον εσωτερικό σας σχεδιασμό για τις επόμενες γενιές.   Το υψηλής ποιότητας οπάλιο γυάλινο κάλυμμα παρέχει επίσης διάχυτο, άνετο και χωρίς θάμβωση φως, ώστε να μπορείτε να είστε σίγουροι για αποτελεσματικό και διακοσμητικό φωτισμό με ένα φωτιστικό Baroni. Μπορείτε να βρείτε ολόκληρη τη σειρά Baroni εδώ