Το χρώμα και ο σκανδιναβικός σχεδιασμός συναντιούνται στο νέο σουηδικό brand Swedish Ninja

June 08 2024
Το χρώμα και ο σκανδιναβικός σχεδιασμός συναντιούνται στο νέο σουηδικό brand Swedish Ninja
Με την αιώνια εφευρετική προσέγγισή της στη σκανδιναβική εσωτερική διακόσμηση και την προφανή προτίμηση στα φωτεινά και εντυπωσιακά χρώματα που σπάνια συναντάμε στο σύγχρονο σχεδιασμό, η Swedish Ninja έχει εισβάλει στη σκηνή του σκανδιναβικού σχεδιασμού. Η ιστορία ξεκίνησε το 2010, όταν η Σουηδή σχεδιάστρια Maria Gustavsson εργαζόταν ακόμη ως ανεξάρτητη σχεδιάστρια επίπλων και αντικειμένων εσωτερικού χώρου για άλλες εταιρείες. Το 2016, η εταιρεία άρχισε να εμπορεύεται τα δικά της προϊόντα. Σήμερα, η Swedish Ninja διανέμεται στην υπόλοιπη Ευρώπη, την Αυστραλία και τις ΗΠΑ, καθώς και σε ένα ευρύ φάσμα διεθνών διαδικτυακών εμπόρων λιανικής πώλησης.

Η πρωτοτυπία, η αυθεντικότητα και ο σεβασμός της τοπικής σχεδιαστικής δεξιοτεχνίας βρίσκονται στον πυρήνα όλων των σχεδίων της Swedish Ninja. Η μάρκα προσπαθεί επίσης να μειώσει το αποτύπωμα άνθρακα, το οποίο αντικατοπτρίζεται στη χρήση ποιοτικών υλικών για την παράταση της διάρκειας ζωής όλων των σχεδίων της, καθώς και στην τοπική παραγωγή στο Småland της Σουηδίας - μια περιοχή γνωστή για την επιδέξια επιπλοποιία της και για την πατρίδα τόσο της Pippi Longstocking όσο και της ιδρύτριας της Swedish Ninja, Maria Gustavsson. Εμπνευσμένη από τον διάσημο χαρακτήρα του παιδικού βιβλίου της Astrid Lindgren, την επιτομή της ανεξάρτητης και πολυμήχανης γυναίκας, η Maria Gustavsson ίδρυσε τη δική της εταιρεία σχεδιασμού, της οποίας είναι διευθύνουσα σύμβουλος και αποκλειστική ιδιοκτήτρια μέχρι σήμερα.

Το σήμα κατατεθέν της Swedish Ninja είναι η επιτυχημένη ένωση της απλότητας και της αυστηρότητας που χαρακτηρίζει το σκανδιναβικό ντιζάιν με τη χαρά του χρώματος της Gustavsson, η οποία λάμπει από κάθε προϊόν που σχεδιάζει η Swedish Ninja. Όλες οι δημιουργίες τους διατίθενται επίσης σε μεγάλη γκάμα χρωμάτων, ώστε να μην χρειάζεται να συμβιβαστείτε με το αγαπημένο σας χρώμα όταν παραγγέλνετε ένα προϊόν από τη σουηδική εταιρεία σχεδιασμού.

Η Swedish Ninja βρίσκεται ήδη πίσω από έναν μεγάλο αριθμό όμορφων συλλογών φωτιστικών, τις οποίες μπορείτε να βρείτε ακριβώς εδώ.

Η σουηδική μάρκα σχεδιαστών πωλεί επίσης εσωτερικούς χώρους που αποτελούνται από όμορφα και πρακτικά αντικείμενα διακόσμησης σπιτιού. Δείτε τα όλα εδώ.